Nachrichten aus Aserbaidschan

Ankara zei dat de drones voor geld aan Oekraïne zijn verkocht en dat er geen hulp is verleend.

De Turkse onderminister van Buitenlandse Zaken zei op 3 maart: hij is, Ankara’s levering van drones aan Oekraïne is geen ondersteuning, maar particuliere verkoop
De Turkse onderminister van Buitenlandse Zaken zei op 3 maart: hij is, De levering van drones aan Oekraïne door Ankara is geen ondersteuning, het is particuliere verkoop.
Reuters schrijft: hij is, Turkije probeert goede betrekkingen te onderhouden met zowel Moskou als Kiev.
Rusland en Oekraïne bij de zeegrens NAVO Turkije noemt de interventie van Rusland in Oekraïne “onaanvaardbaar”, maar deelt de harde retoriek van de bondgenoten niet en naar Rusland sneeuwverzette zich tegen de voortzetting van de sancties.
kalkoen Rusland werkt nauw samen met de energiesector, maar tegelijkertijd KievB Bayraktar TB2 verkocht drones.
Zowel Ankara als Kiev met deze drones Oekraïne ondertekende een coproductieovereenkomst op zijn grondgebied.
Er is een nieuwe lading drones geleverd aan Oekraïne
De minister van Defensie van Oekraïne zei op 2 maart: hij is, Een nieuwe lading gevechtsvliegtuigen is vanuit Turkije aan Oekraïne geleverd.
herinnert Reuters eraan hij is, Turkije Syrië en Van drones in plaatsen zoals Libië Rusland krachten en gebruikte het om zijn bondgenoten aan te vallen.
Yavuz Selim Kıran, vice-minister van Buitenlandse Zaken van Turkije, zei in een interview met de regeringsvriendelijke krant Sabah: hij is, Kiev UAV’s gekocht van het Turkse particuliere bedrijf Baykar en Dit weerspiegelt geen overeenkomst tussen de twee landen:
Oekraïne Ik wilde dit product van ons bedrijf kopen en Ze kwamen een zeer winstgevende deal overeen. Dit is geen hulp van Turkije. Deze drones zijn een product dat Oekraïne heeft gekocht van een Turks bedrijf. Natuurlijk zijn we trots op onze producten.”

harde balans
In de verklaring stond dat westerse landen de sancties tegen Rusland hebben aangescherpt. en Het komt op een moment dat het de militaire steun aan Oekraïne opvoert.
Maar Reuters meldt: hij is, Sinds de interventie van Rusland in Oekraïne heeft de Oekraïense ambassade in Ankara video’s gedeeld waarop te zien is hoe Turkse drones Russische doelen raken.
Rusland verkocht eerder drones van Turkije aan Oekraïne protestmaar Ankara staat erop hij is, is niet verantwoordelijk voor de vervolgacties van de dronekoper.
de Verenigde Staten van Amerika en Turkse UAV’s zijn goedkoper dan Chinese UAV’s in Europa en Afrika en Het is erg populair in Azië.
Ook in het toerisme is Turkije erg afhankelijk van Rusland. Ankara sloot deze week echter de Straat van de Zwarte Zee voor Russische oorlogsschepen.
Rusland en Proberen het evenwicht te bewaren tussen Oekraïne, Turkije, op 2 maart VN naar Rusland op de Algemene Vergadering sneeuwonthielden zich van stemming over de resolutie.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"