Nachrichten aus Aserbaidschan

Derde gespreksronde zal worden gehouden… Belangrijke verklaring van Macron

Oekraïne Mikhail Podolyak, plaatsvervangend hoofd van de presidentiële administratie, zei: hij is, in deze onderhandelingen Oekraïne het feest heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd
In de regio Brest van Wit-Rusland Rusland en Oekraïne De tweede gespreksronde tussen de vertegenwoordigers van beide landen is beëindigd.
gemeld hij is, De partijen kwamen overeen om “zo spoedig mogelijk” humanitaire corridors in te stellen voor de evacuatie van burgers.
Deze informatie werd verstrekt door Mikhail Podolyak, plaatsvervangend hoofd van de presidentiële administratie van Oekraïne.
Hij benadrukte ook dat hij is, In deze onderhandelingen kon de Oekraïense kant niet het gewenste resultaat bereiken.
De partijen zijn het ook eens geworden in de derde onderhandelingsronde.
Voorafgaand aan deze gesprekken in het bosgebied van Beloveja Kiev gemeld hij is, De prioriteit voor hem is de onmiddellijke stopzetting van de vijandelijkheden, vrede. en de opening van humanitaire corridors.
Over de recente noodzaak om burgers te evacueren Rusland Vice-voorzitter van de onderhandelingen Rusland Het hoofd van de delegatie, Vladimir Medinsky, zei ook.
Maar het lijkt hij is, Een staakt-het-vuren is in dit stadium geen prioriteit voor Rusland.
Macron denkt hij is, Poetin Hij wil heel Oekraïne
3 maart Vladimir Poetin President van Frankrijk In een telefoongesprek met Macron zei Emmanuel: hij is, Ongeacht de uitkomst van de besprekingen in Belovezhskaya Pushcha, Moskou zal in ieder geval doorgaan met de “speciale operatie”.
Poetin Hij vertelde Macron:
“De gesprekken verlengen pad Pogingen om tijd te besparen zullen hiertoe leiden. hij is, We zullen aanvullende eisen krijgen van Kiev.”
Macron zei dat hij na de vergadering dacht: hij is, “Poetin is van plan heel Oekraïne in te nemen” en verwacht dat de wereld aan haar eigen voorwaarden voldoet.”
In de verklaring van het kantoor van Macron waren de volgende verklaringen opgenomen:
“Pas toen kwam het onder onze aandacht hij is, Het ergste moet nog komen. Poetins woorden gaven hem geen hoop.”

Poetin is niet vastbesloten
Frankrijk Poetin gaat massamoorden onder burgers voorkomen en Oproep voor humanitaire toegang
De adviseur van Macron zei: hij is, Hoewel Poetin positief reageerde, deed hij geen toezeggingen.
Maar tegelijkertijd zei de persdienst van de president van Rusland: hij is, Poetin drong er bij Macron op aan om mee te werken aan de evacuatie van buitenlanders uit Oekraïne.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"