Nachrichten aus Aserbaidschan

“Overheden verkochten onderdak”

Bij het Russische militaire offensief tegen Oekraïne kwamen honderden burgers om het leven. Onder hen zijn kinderen.

Oekraïne ambtenaren zeggen: hij is, groot en kleine steden non-stop raket en werd geraakt door bommen. voor hun nadruk volgens ditOm deze reden worden burgers gedwongen in ondergrondse bunkers te verblijven.

Wetgeving volgens ditdergelijke schuilplaatsen zouden ook in Azerbeidzjan moeten zijn.

Zijn er ondergrondse bunkers in het land? Hebben de autoriteiten recentelijk iets in deze richting gedaan?

beslissing 30 jaar geleden

In 1992 sloot de Raad van Ministers vrede in Azerbeidzjan en besloten over de basisprincipes van de bescherming van de bevolking in noodsituaties tijdens de oorlog. die beslissing volgens ditapparaten voor civiele bescherming (schuilplaatsen, stralingsschuilplaatsen, eenvoudige bunkers – kelders en andere ondergrondse constructies) moeten zorgen voor de bescherming van de gehele bevolking van de republiek.

Staat in veel Europese landen en De kelders van de gebouwen, die gedeeltelijk worden gebruikt door particuliere bedrijven, zijn bedoeld voor beschutting.

MES: Er zijn genoeg bunkers

Van het ministerie van NoodgevallenTuran“Gemeld” hij is, Er zullen voldoende onderkomens zijn in alle regio’s van Azerbeidzjan en Er zijn dit soort voorzieningen: “Ze grenzen meestal aan gebouwen zoals schuilplaatsen. en of speciale gebouwen, ondergrondse gangen, metrostations op een bepaalde afstand en of in mijnen en landelijke gebieden, kelders, ravijnen, bossen en Anderen maken zich klaar.”

“Er moet luchttoevoer en sanitatie zijn”

Militair expert Uzeyir Caferov zei: hij is, Situatie met opvangcentra in Azerbeidzjan HONGERIG“Tijdens het Sovjettijdperk waren er opvanghuizen in Azerbeidzjan die aan de modernste eisen voldeden. Zelfs deze bunkers werden regelmatig geïnspecteerd. Nadat Azerbeidzjan onafhankelijk was geworden, verkochten sommige autoriteiten enkele van deze opvangcentra.

Volgens dat volgens ditMocht er in Azerbeidzjan enige dreiging vanuit de lucht komen, dan kunnen mensen in de Bakoemetro goed worden beschermd: “Zo zijn bunkers niet. hij is, mensen verstopten zich daar met een reden en gevaar afgenomen. Minstens een paar dagen in de opvang, water, eten, weervoorspelling De voorziening moet een sanitaire aansluiting zijn. Tegenwoordig wordt in Azerbeidzjan geen rekening gehouden met deze kwestie. en helaas hij is, We lopen in dit opzicht achter op andere landen”, zei hij.

herinnerend

Op 24 februari dit jaar Rusland Een nieuwe aanval op Oekraïne werd gelanceerd. drie dagen daarvoor Rusland Oekraïne separatistische “Volksrepubliek Donetsk” en Erkende de onafhankelijkheid van de Volksrepubliek Loehansk. Zes jaar geleden annexeerde het een deel van Oekraïne – de Krim. naar dit land sneeuwDe eerste fase van sancties was al begonnen.

Na de laatste aanval op Rusland sneeuwshi West en In sommige landen zijn de sancties uitgebreid. (Radio Vrijheid)

Het artikel “Autoriteiten verkochten onderdak…” verscheen voor het eerst. 24 uur.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"