Nachrichten aus Aserbaidschan

Samsung beschuldigd van het kunstmatig beperken van de prestaties van 10.000 apps

van Korea GaryeonHan en Koreaanse internetters bijnaam amateurs 10.000 toepassingen presenteerde de lijst en ze denken hij is, de prestaties van de vermelde applicaties zijn het meest waarschijnlijk hij is, Samsung-service voor game-optimalisatie (GOS) wordt kunstmatig verminderd met geschatte hij is, Dit proces wordt gedaan om de levensduur van de apparaten te verlengen. Met games in cyaan meegeleverd Instagram, TikTok, Microsoft Office pakket, Netflix en s. Er zijn ook populaire toepassingen zoals: Dit probleem is ook van invloed op de eigen apps van Samsung. bijv Beveiligde map, Samsung Cloud, Samsung Pay, Samsung Om langs te gaan en s. aanvragen kunnen worden gebracht. Dat is interessant hij is, op de lijst 3D teken, AnTuTu, PCMark, GFXBench en Geekbank 5 Dergelijke benchmarking-apps zijn er niet.

Een van de Koreaanse gebruikers noemde het 3DMark-pakket Genshin-effectveranderd in. Moet worden opgegeven hij is, Genshin Impact staat ook op de lijst met apps die de prestaties kunstmatig verminderen. Als resultaat van dit kleine experiment werd een verandering in de prestaties van de hernoemde benchmarktoepassing waargenomen. Soortgelijk. hij is, punten toegekend door de benchmark en De gemiddelde framerate is gedaald. Moet worden opgegeven hij is, Niet de hele GOS-app Samsung Het is niet geïnstalleerd op smartphones. Android-autoriteit sitejournalisten gebruikt in recensies Galaxy S22 konden de app niet op hun smartphone detecteren. In plaats daarvan implementeren ze de GOS Galaxy-winkelHet kon echter niet op smartphones worden geïnstalleerd.

Enerzijds is het begrijpelijk dat de fabrikant op zoek is naar een zekere balans tussen de prestaties van het apparaat en zijn levensduur. Aan de andere kant is het twijfelachtig dat er geen vergelijking is gemaakt in de lijst met applicaties waarvan de prestaties kunstmatig zijn verminderd. Meest waarschijnlijk hij is, Sommige gebruikers van Samsung-apparaten krijgen niet de prestaties die ze van hun apparaten verwachten. Vorig jaar was er een soortgelijk incident. OnePlus9 Het was met de serie. Soortgelijk. hij is, Het bedrijf optimaliseerde de prestaties van andere applicaties dan benchmarkapplicaties op hun smartphones. Als gevolg hiervan werd het bedrijf verwijderd uit de Geekbench-rating. Samsung heeft al op dit probleem gereageerd en dat is genoteerd hij is, Het bedrijf voert een serieus onderzoek naar de zaak.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"