Nachrichten aus Aserbaidschan

OnePlus werkt aan smartphone van 160 watt met snellaadtechnologie

door insiders OnePlus bedrijf PGKM10 werkt op een nieuwe smartphone met code. Opgemerkt in het rapport hij is, Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe smartphone die door het bedrijf is ontwikkeld, is: hij is, HIJ, 160 watt Het ondersteunt snellaadtechnologie. Er is geen informatie over onder welke naam de smartphone in de verkoop zal gaan. gewoon bekend hij is, chatten, 5G gaat van een ondersteunde smartphone. Mogelijkheden uitgedrukt hij is, vervaardigde smartphone OnePlus 10 zal in de serie worden opgenomen.

Dat stond ook in het rapport hij is, smartphone MediaTek De bedrijven maat 8100 zal worden uitgerust met een processor. Moet worden opgegeven hij is, voornoemd 8 kernen dit is de processor zelf Mali-G610 grafische chip en Verbindt toonaangevende 5G-modem. Volgens sommige rapporten is de smartphone ook 6,7 inch zal worden uitgerust met een scherm en Een kleine cirkelvormige projectie voor de camera aan de voorkant wordt in het midden bovenaan het scherm geplaatst. Een van de achterste camera’s van de smartphone 50MP-ness Sony IMX766 zal zijn. je smartphone 4500mAh Er wordt verwacht dat het een energiezuinige batterij zal hebben.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"