Nachrichten aus Aserbaidschan

De eerste echte foto van een speciale case die 5G-netwerk op Huawei-smartphones zal bieden, is verschenen

Een paar dagen geleden Nieuws was verschenen hij is, Huawei naar bedrijfssmartphones 5G zal het draagvlak op onconventionele wijze herstellen. Soortgelijk. hij is, Het bedrijf werkt aan speciale smartphonehoesjes die 5G gaan ondersteunen. Deze gevallen betreffen op hun beurt het bedrijf. en moet een 5G-netwerk bieden aan de smartphones van de toekomst. Nu is de eerste echte foto van de zaak op internet opgedoken. Chinese Weibo in jouw naam sociaal was- Huawei P50 professioneelfoto ontstond. Het interessante aan de foto is dit: hij is, De smartphone heeft ook een speciaal hoesje en deze case herhaalt het ontwerp van het achterpaneel van de smartphone. Het lijkt erop dat dit de dikte van de smartphone iets zal vergroten. USB Type-C zal het item vervangen door zijn eigen. Wanneer gaan 5G-hoesjes voor smartphones in de uitverkoop? en Er is geen informatie over welke prijs het zal worden verkocht. Huawei introduceert mogelijk deze maand zo’n accessoire.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"