Nachrichten aus Aserbaidschan

Amerikaanse regering: Rusland heeft oorlogsmisdaden gepleegd

Anthony knipperen voor het eerst op 23 maartRusland De regering heeft officieel haar beoordeling van oorlogsmisdaden in Oekraïne aangekondigd

De Amerikaanse regering heeft bepaald hij is, Rusland krachten Oekraïne oorlogsmisdaden hebben gepleegd tijdens de bezetting van hun grondgebied.

Dat maakte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op 23 maart bekend. Anthony knipperen een verklaring afgelegd:

“Ik spreek op basis van de informatie van vandaag” hij is, beoordeling van de Amerikaanse regering. volgens dit Rusland Leden van de strijdkrachten hebben oorlogsmisdaden gepleegd in Oekraïne. Onze beoordeling is van het publiek en Het is gebaseerd op een zorgvuldige beoordeling van informatie die is verkregen uit inlichtingenbronnen. Zoals bij elke vermeende misdaad, valt de vaststelling van bepaalde delen van deze misdaden onder de jurisdictie van de rechtbank.”

Het Internationaal Gerechtshof, met het hoofdkantoor in Den Haag, doet specifiek onderzoek naar oorlogsmisdaden.

Amerikaanse president Co. Biden Vragen van journalisten beantwoorden op 16 maart Vladimir PoetinHij werd een “militaire schurk” genoemd en kreeg een boze reactie van het Kremlin.

Het Amerikaanse leger beschreef de militaire interventie van Rusland in Oekraïne op 21 maart ook als een oorlogsmisdaad.

Europa en Oekraïne autoriteiten in Rusland en Poetin in hun uitspraken over hem.

En andere wreedheden”

Blinkle beschreef de Russische aanvallen in Oekraïne eerder als een “oorlogsmisdaad”.

Maar op 23 maart maakte de regering voor het eerst officieel haar beoordeling van “Oorlogsmisdaden van Russische strijdkrachten in Oekraïne” bekend.

“Russische president Vladimir Poetin Poetin dit is zonder reden en door een onrechtvaardige willekeurige oorlog te beginnen Oekraïne lange dood en Het zette het meedogenloze geweld voort dat de verwoesting veroorzaakte.”

De beschrijving gaat verder:

“Wij zijn burgers sneeuwonregelmatig en opzettelijke aanvallen en We hebben veel betrouwbare informatie over andere wreedheden. Russische troepen vernietigen woongebouwen, scholen, ziekenhuizen, vitale infrastructuur, privéauto’s, winkelcentra en dringend medisch vernietigde duizenden ambulances en doodde duizenden onschuldige burgers en gewond. “

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"