Nachrichten aus Aserbaidschan

Een anonieme hacker stal $ 625 miljoen van het blockchain-netwerk

Stapel informatie Het is interessant om op te merken dat dit incident nu al de grootste diefstal is op het gebied van gecentraliseerde netwerken. hij is, blockchain De eigenaren van het netwerk hoorden pas een week later van de diefstal. Gedurende deze tijd werden de gestolen fondsen overgemaakt naar een externe e-wallet. Cyberaanval door hacker ronin in jouw naam zijkettingmet (een soort blockchain en Voordelen ten opzichte van bitcoin-netwerk en verschillen in functies) uitgevoerd. zijketen op zijn beurt as oneindig Gebruikt in een spel genaamd Hoewel het incident op 23 maart plaatsvond, meldden de eigenaren van de zijketen dit pas op 29 maart. Een van de gebruikers nam nota hij is, HIJ, 5000 eenheden ETH-u (etherische) kan niet worden overgezet naar een externe e-wallet. Kort daarna kwam de realiteit van een cyberaanval naar voren.

Over het algemeen zit de hacker tegen de huidige wisselkoers. 600 miljoen dollar waarde 173.000 ETH en dollar met dezelfde wisselkoers 25,5 miljoen USDC-tokens belde. Als onderdeel van de cyberaanval 9 stuks bevestigend (elk document, datastroom en of een stuk document met een specifiek formaat en of een computerprogramma dat de syntaxis van een bestand controleert) gebaseerd beveiligingssysteem. Om sidechain te gebruiken, volstaat het om 5 sleutels te gebruiken. 4 uit de Sky Mavis-database met Ronin’s zijketen en 1 uit de database. RPC (Procedure op afstand Telefoongesprek) werden verkregen uit een externe bron in het protocol.

Sidechai-eigenaren zeiden: hij is, De meeste gestolen fondsen bevinden zich in de e-wallet van een onbekende. Sky Mavis-vertegenwoordigers opgemerkt: hij is, ze onderzoeken de zaak al met de hulp van wetshandhavers en ze doen hun best om te voorkomen dat gebruikers geld verliezen. Ze hebben ook opgenomen hij is, Met de in-game cryptocurrency van de Anxie Infinity-game NFT De tokens zijn niet gestolen. Analisten beschouwen deze diefstal als de grootste diefstal in gecentraliseerde netwerken. vorig record Multi-netwerk verkregen tijdens het hacken van het netwerk. Soortgelijk. hij is, Een hacker als onderdeel van de Poly Network-hack 611 miljoen dollar het fonds gestolen. Het gestolen geld werd later echter teruggegeven.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"