Nachrichten aus Aserbaidschan

Wanneer komt de iPhone met Touch ID geïntegreerd in het scherm op de markt?

iPhone 14 Hoewel de smartphoneserie naar verwachting in september uitkomt, is er al informatie over. Moet worden opgegeven hij is, in februari appel Het bedrijf heeft een patent gekregen voor de technologie voor het scannen van vingerafdrukken die in het scherm is geïntegreerd. Het lijkt er echter op dat de integratie van deze technologie in iPhones nog even zal moeten wachten. Vroeger een vooraanstaand analist Ming Chi Kuo gemeld hij is, volgens octrooidocumenten appel geïntegreerd in het scherm Touch-ID technologie iPhone Het model kan al in 2023 worden gepresenteerd.

Maar nu zei de analist: hij is, meest waarschijnlijk hij is, Dit gaat niet gebeuren in 2023. Soortgelijk. hij is, Software met technologie gevonden in iPhones appel maakt het bedrijf blij. Analist toegevoegd hij is, zo’n iPhone bestaat misschien helemaal niet in 2024 en kan nu het gezicht van de gebruiker scannen met een beschermend masker gezichts-ID technologie is een uitstekende biometrische methode. Vroeger een andere populaire insider zijn ross jong gemeld hij is, zo’n iPhone zou in 2024 geïntroduceerd kunnen worden. Het moet ook worden opgemerkt hij is, Apple verbetert voortdurend zijn Face ID-technologie.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"