Nachrichten aus Aserbaidschan

Volgende week maken wetenschappers een revolutionaire ontdekking in het Melkwegstelsel bekend.

Volgende week Europa Zuidelijk Observatorium (ESO) zal een speciale persconferentie houden en De persconferentie zal zich richten op een nieuwe ontdekking in onze melkweg. ESO-astronomen Event Horizon-telescoop (EHT) presenteert de resultaten van het onderzoek dat in het kader van het project is uitgevoerd. Moet worden opgegeven hij is, Astronomen over dit project in 2019 zwart gat Ze maakten hun eerste foto. Toespraak, M87 Foto van een zwaar zwart gat in het centrum van de melkweg. Zo veel volgens dit noch een uitzondering hij is, deze keer wetenschappers Melk Pad kreeg een foto van een zwart gat in het centrum van de melkweg.

De geplande persconferentie van ESO vindt plaats op 12 mei. bij de conferentie YouTube Het zal ook live worden gepresenteerd. Het hoofdonderwerp van de conferentie is nog steeds: hij is, geheim gehouden. Maar het is bekend hij is, Wetenschappers werken al heel lang aan het EHT-project hij is, Melk Pad Onderzoek het centrum van de melkweg. En in het centrum van onze melkweg Boog A * Het wordt gevonden in een zwaar zwart gat genaamd Misschien hebben wetenschappers het succes herhaald van de eerste foto van het zwarte gat die in 2019 werd gepresenteerd? Dit zal inderdaad een van de belangrijkste prestaties in de astronomie zijn.

De eerste foto van het zwarte gat gepresenteerd in 2019:

Foto’s maken van zwarte gaten is erg moeilijk. Zoals dit. hij is, ze zijn allemaal electromagnetische straling Ze zijn bijna onzichtbaar omdat ze slikken. Het enige dat te zien is, is je zwarte hand evenement horizontaal Het is een regio genaamd Wat betreft het zwarte gat in het centrum van onze melkweg, Sagittarius A* genaamd, stof het af. en gas- bedek de wolken. Zo veel volgens dit Het is dubbel moeilijk te observeren. Als wetenschappers een foto van Boogschutter A* hebben gekregen, hebben ze dat waarschijnlijk gedaan hij is, Een oplichtend ringvormig object wordt gereflecteerd. Volgens ESO is dit een revolutionaire ontdekking. In 2019 hebben wetenschappers het vastgelegd voordat ze de eerste foto van het zwarte gat presenteerden. hij is, Het is een revolutie in ontdekking.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"