Nachrichten aus Aserbaidschan

Instagram toont berichten op volledig scherm zoals TikTok

Instagraminnovatie delen op de hoofdpagina TikTokhet zal het eruit laten zien. Zoals dit. hij is, De populaire fotoservice is begonnen om de berichten op volledig schermformaat op het startscherm weer te geven. Gebruikers krijgen dus verticale inhoud op Instagram. volgens dit Ze zullen het weten. Het hoofd van Instagram zei ook dat de innovatie wordt getest Adam Mosseri werd ook bevestigd. Volgens hem is de verticale foto en nog video’s hij is, wordt voor sommige gebruikers weergegeven. Vind-ik-leuks, opmerkingen over de inhoud die op volledig scherm wordt weergegeven op basis van de geplaatste foto en andere informatie zal worden ingesloten in deze inhoud.

Bovenaan de fotoservice in deze modus verhalen Hoewel de aandelen niet in het rapport verschijnen, hij is, gebruikers hebben toegang tot deze shares vanaf de bovenkant van de applicatie. Dankzij de knoppen onderaan de hoofdpagina kunnen gebruikers ook op volledig scherm zoeken. haspels en uit het winkelgedeelte en ze zullen ook de sectie kunnen gebruiken waarmee ze toegang hebben tot hun persoonlijke profiel. In dit geval, meldingen, berichten en andere functies worden bovenaan de app weergegeven. Dergelijke innovaties zouden naar verwachting op Instagram worden gelanceerd. Zoals dit. hij is, De fotoservice wil serieus gaan concurreren met TikTok, dat de laatste jaren populair is geworden. in deze richting sociaal Het netwerk blijft korte videoformaten ontwikkelen onder makers.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"