Nachrichten aus Aserbaidschan

Een historisch besluit over Oekraïne – Biden ondertekende de „bevrijdingswet“

Amerikaanse president Joseph Biden Er werd een wet ondertekend over de levering van wapens aan Oekraïne op huurbasis.

Dat meldt het Witte Huis.

let’s note hij is, wet Het wetsvoorstel was eerder goedgekeurd door beide huizen van het Congres.

Het project is bedoeld om de defensieactiva van Joseph Biden aan Oekraïne te verhuren. en of haar bevoegdheden delegeren voor andere doeleinden, evenals om deze uit te breiden. Bovendien, na de inwerkingtreding van de wet Biden Stel versnelde procedures vast voor productlevering binnen 60 dagen. Documentatie van wapens, transport, voedsel van de Verenigde Staten naar Oekraïne en de hulpverlening aanzienlijk versnelt.

let’s note hij is, Landverpachting aan de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog Amerikaanse militaire uitrusting en verhuurmateriaal en of een langlopend leningprogramma. Over landverhuur wet Het was van kracht van maart 1941 tot augustus 1945. Totaal bedrag 50 miljard Meer dan $ 1 miljard aan voorraden werden overgedragen aan Amerikaanse bondgenoten.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ’script‘, ‚facebook-jssdk‘));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"