Nachrichten aus Aserbaidschan

Voorzitter van de Europese Raad in Odessa, secretaris-generaal in Kiev – FOTO

Europa De voorzitter van de Unieraad, Charles Michel, ging naar Odessa, Oekraïne.

Dat schrijft de politicus op Twitter.

In Odessa, waar Poesjkin zei: “Je kunt Europa voelen”. Europa Ik kwam om de dag te vieren. Vandaag Oekraïne Het beschermt zijn mensen tegen kogels en raketten en beschermt zijn vrijheid tegen Russische agressie. Je bent niet alleen. Europa De vakbond is met u’, zei Charles Michel.

Secretaris-generaal van de Raad van Europa Maria Pejcinovic Buric Kievop bezoek komen

Wat betreft Oekraïne Dat zei minister van Buitenlandse Zaken Dmitry Kuleba.

Maria Burici, secretaris-generaal van de Raad van Europa, in Kiev sneeuwIk verwelkom je leiderschap, PACE en We waarderen de belangrijke beslissingen die de lidstaten binnen de Raad van Europa hebben genomen als reactie op de Russische agressie tegen Oekraïne. We zijn afhankelijk van de misdaden van Rusland volgens dit We hebben de volgende stappen besproken om onze verantwoordelijkheid te nemen’, zei hij.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"