Nachrichten aus Aserbaidschan

91e dag van de Russische militaire interventie in Oekraïne: actueel nieuws

Oekraïne Minister Volodymyr Zelenski naar Rusland sneeuwHij bekritiseerde Hongarije omdat het weigerde het olie-embargo te steunen.

V hierover.Zelenski in Davos spraken.

Volgens hem is de locatie van Boedapest Rusland “Er wordt gezegd dat mensen sterven in Hongarije, kinderen sterven, ze worden vermoord in Oekraïne”, zei hij. Daarop kwamen 18-jarige soldaten uit Rusland hierheen en martelden de kinderen. En ze zeggen, hoe zit het met olie? Waar kunnen we het geld vinden?”

De Hongaarse premier Viktor Orban brengt volgende week een bezoek aan de EU in Rusland. sneeuwsluit de mogelijkheid uit om het voorgestelde olie-embargo te bespreken.

Marks & Spencer Company Rusland de markt verlaten

Britse kledingfabrikant Marks & Spencer Oekraïne in verband met de evenementen Rusland zal volledig van de markt verdwijnen.

Dat maakte het bedrijf op 25 mei bekend. spreiding.

Er werd opgemerkt dat een grote detailhandelaar in maart stopte met het verzenden van goederen naar Rusland. Zo bleven ongeveer 50 Marks & Spencer-winkels open in de Russische Federatie.

‘Rusland betaalt buitenlandse schulden in roebel’

‘Rusland betaalt buitenlandse schulden in roebel’

“Rusland zal zijn buitenlandse schulden in roebels betalen, het land heeft alle benodigde middelen.”

Dit werd aangekondigd door het hoofd van de Doema Vyacheslav Volodin op het kanaal “Telegram”. schreef.

Volgens hem heeft Rusland de nodige fondsen voor betalingen:

“Ten tweede betalen we in roebels. Dit is een zinvolle keuze voor de Verenigde Staten. Ze hebben zelf betalingen in dollars verboden. Vandaag is de roebel aanzienlijk sterker geworden en onze marktsituatie is in die zin goed.

De bevroren tegoeden van Rusland kunnen in beslag worden genomen

Vierkante TV

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"