Nachrichten aus Aserbaidschan

Azerbeidzjan opnieuw verloren in de National League of Nations

In de derde ronde van de Volkenbond stond het nationale team van Azerbeidzjan tegenover het Slowaakse nationale team. In de wedstrijd in de Dalga Arena in Bakoe konden Azerbeidzjaanse voetballers slechts 81 minuten voor de aanvallen van hun tegenstander staan. Het doelpunt van het Slowaakse nationale team in de 81e minuut bepaalde het lot van de wedstrijd – 0: 1.

Het Azerbeidzjaanse elftal, onder leiding van de Italiaanse coach Gianni De Biazi, verloor in de voorgaande twee rondes eerst van Kazachstan (0:2), daarna van een doelpuntloos gelijkspel met Wit-Rusland. De nationale ploeg won niet alleen drie wedstrijden, maar kwam ook niet tot scoren.

Het nationale team van Azerbeidzjan speelt de 4e ronde van de UEFA Nations League in Bakoe. De nationale ploeg treft op 13 juni Wit-Rusland.