Nachrichten aus Aserbaidschan

Azerbeidzjan behaalde zijn eerste overwinning in de National League of Nations

Wit-Russisch team kreeg twee goals tegen in Bakoe

Het Azerbeidzjaans voetbalelftal speelde vandaag zijn volgende wedstrijd in de UEFA Nations League.

Het team, gecoacht door de Italiaan Gianni De Byazi, stond in de 4e ronde in Bakoe tegenover het Wit-Russische nationale team. De winnaar van de wedstrijd tegen deze tegenstander in de tweede ronde van de Volkenbond werd niet bepaald (0:0).

Het nationale team van Azerbeidzjan heeft eindelijk zijn eerste overwinning in de Volkenbond behaald in deze wedstrijd in de Dalga Arena. De doelpunten van Mahir Emreli, die speelde voor de Kroatische club Dinamo (Zagreb) en Ramil Sheydayev van het Karabach-team, brachten de overwinning voor het Azerbeidzjaanse team. Deze goals waren ook de eerste goals van het Azerbeidzjaanse elftal in de League of Nations dit seizoen. Na in hun vorige wedstrijden van Kazachstan (0:2) en Slowakije (0:1) te hebben verloren, speelde het nationale team een ​​doelpuntloos gelijkspel met Wit-Rusland.

Na Wit-Rusland met 2-0 te hebben verslagen, verhoogde het Azerbeidzjaanse nationale team het aantal punten in de UEFA Nations League naar 4, waardoor het op de derde plaats in de toernooitabel terechtkwam.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"