Nachrichten aus Aserbaidschan

“Is de doorgesneden darm uitgerekt door de behandeling?”

Elchin Huseynov zei dat hij geen invaliditeitsstatus kreeg

“Na een darmoperatie verloor ik mijn vermogen om te werken, maar ik kan geen invaliditeitsstatus krijgen. Mijn bezwaar dat ik behandeling nodig heb, is beantwoord. Zal de doorgesneden darm worden uitgerekt met behandeling? De chirurg zegt dat hij zo zijn leven zal beëindigen .”

De 38-jarige Elchin Huseynov vertelde Meydan TV.

Volgens hem is het te huur in de Sahil-nederzetting van het district Karadağ in Bakoe:

“Ik ondersteunde mijn gezin door te werken als arbeider en chauffeur. Ik ben onlangs geopereerd vanwege een verhoogde bloeding. Mijn vermoeide darmen werden doorgesneden en verwijderd. Ik breng meer dan de helft van de dag op het toilet door, dus zelfs als ik gewoon water drink, ga ik naar het toilet. De dokter zegt dat hij voor het leven met je meegaat. ”

Klager zei dat hij drie keer een aanvraag voor een handicap had ingediend, maar dat hij telkens werd afgewezen en naar het ziekenhuis werd gestuurd.

“Sinds februari wonen we met hulp van kennissen in de nederzetting. Ik kan de gezichten van mijn twee kinderen niet zien. Als de buren niet helpen met het eten, zullen ze die dag verhongeren. Ik kan geen gewichten heffen, geen enkel bedrijf werkt. “Ze nemen niet mensen aan zoals gewone werknemers die verantwoordelijk zijn als je zwanger raakt”, zei ze.

Het ministerie van Arbeid en Sociale Bescherming heeft niet op het verzoek gereageerd. De telefoonlijn van het ministerie zei dat ze de vraag over de handicapscore pas kunnen beantwoorden nadat de burger zich heeft aangemeld.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"