Nachrichten aus Aserbaidschan

Nabestaanden van Hatice, die in Ganja onder het puin werd gehaald, zijn niet tevreden

„De huur wordt niet betaald, Toepassen En de regering zegt „het is niet van ons“.

Een 3-jarige jongen werd onder het puin gehaald als gevolg van een raketlancering in Ganja. Hatice Nabestaanden van Shahnazarova zijn niet tevreden.

De reden is dat het huis waarin hij woont nog niet is gebouwd en zijn huur niet is betaald.

„Toen het probleem groter werd, brachten ze de huur van de afgelopen maand en betaalden die“

2020Als gevolg van de raketaanval op Ganja op 17 oktober stortte huis nr. 24 in de tweede bocht van de Muhtar Haciyev-straat in.

Op het moment van het incident, Khadija’s vader, Royal Shahnazarov, moeder Zuleykha Shahnazarova en 1-jarige zus Medina vermoord was. Het huis is van Hatice’s 64-jarige grootmoeder, Tezagül Şahnazarova.

Hij woont al lange tijd bij zijn andere zoon en familie.

Zijn bruid, Narmina Shahnazarova, vertelde Meydan TV dat ze al ongeveer twee jaar huren. Relevante instellingen voltooien de bouw van het huis niet en betalen de huur niet:

„Ze leveren het huis af en wij gaan er wonen of ze betalen de huur volgens de regels.“ Maandenlang kregen we geen cent huur. Lang geleden klacht Ik deed. Toen het probleem groter werd, brachten ze het 2-3 dagen geleden en betaalden de huur van vorige maand.

‚Het zou heel moeilijk voor hem zijn om daar te blijven‘

Volgens Narmina Shahnazarova hierover: Ganja Stad Toepassen Hoewel ze zich vaak tot de autoriteiten wendden, kregen ze het antwoord „niet van ons“. De reden voor het niet betalen van de huur was als volgt:

„Veel mensen wier huizen na het incident instortten, verbleven in slaapzalen. Maar mijn schoonmoeder kon daar niet blijven. Om eerlijk te zijn, we konden dat niet laten gebeuren. Plots verloor ze drie van haar familie, een oude man. geduldig een man. Het zou heel moeilijk voor hem zijn om daar te blijven. Het was heel moeilijk voor hem in de huren”

Foto: Meydan TV

‚Bijna elke dag worden er meestergevechten in huizen gehouden‘

Wat de huidige staat van het huis in aanbouw betreft, zegt Narmina Shahnazarova dat er nog veel werk aan de winkel is.
Volgens hem zijn de muren nieuw gebouwd, het dak van het huis gepleisterd, er wordt gepleisterd.

Hij gelooft dat de reden voor de vertraging tot nu toe de traagheid van het werk is, het gebrek aan meesters:

„Ze zeiden dat het eind augustus klaar en opgeleverd moest zijn. Wij wachten ook. Maar het zal niet eind augustus worden. Er worden geen arbeiders gegeven. Op dit moment is er iemand in ons huis aan het werk. En vanwege het leven mijn vriend Hij zei zijn baan op en ging daar werken. In andere huizen is er bijna elke dag een meestergevecht. Er is geen meester. Ze leggen nog steeds de basis voor ons huishek.“

„Het huis is klaar, de afwerking gaat door“

Hij voegde eraan toe dat de toestand van andere bewoners wier huizen tijdens de aanval werden verwoest, ook ernstig was. Hun huizen worden niet opgeleverd, ze kampen met huurproblemen.

Ganja Een van degenen wiens huis tijdens het incident onbruikbaar werd, is Rufat Asgarov, een buurtbewoner.

Volgens hem werd de raket vanuit zijn huis afgevuurd 20Hij viel 0 meter weg. Als gevolg hiervan werd zijn huis verwoest. In dit geval moest hij een huis huren, omdat het onmogelijk was om erin te wonen.

Foto: Meydan TV

Rufat Asgarov klaagt ook over de traagheid van de reparatiewerkzaamheden.

Hij zegt dat het huis is gebouwd en het dak is verwoest, maar dat ze het een tijdje geleden zijn komen afbreken.

Er werd gezegd dat het werk niet was gedaan zoals het zou moeten. Gedurende deze tijd werd het dak blootgesteld en de regen vernietigde de huishoudelijke artikelen binnenin.

Volgens het Staatscomité voor Stedenbouw en Architectuur werd een nieuw huis gebouwd in plaats van Tezagul Shahnazarova, omdat haar huis werd gesloopt. De bouwwerken werden op projectbasis uitgevoerd in overeenstemming met de wensen van de eigenaar:

„Het huis van Tezagul Shahnazarova is klaar, alleen de afwerking is nog nodig.“

Het huis van Rufat Askerov stond op de reparatielijst. Naar verluidt zal de reparatie van dit huis in de nabije toekomst worden voltooid.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"