Nachrichten aus Aserbaidschan

Audiovisuele Raad waarschuwt een andere tv-zender

“Banaan TV”over de media‘Hij werd beschuldigd van het overtreden van de wet’

Audiovisuele Raad “Muz TV” Azerbeidzjan“Hij waarschuwde de tv-zender.

Tijdens de vergadering van de Raad op 30 juni werd het programma “MTV Magazine” uitgezonden op de tv-zender van 25 juni, “over de media14.1.4 van de wet. (aanmoediging van discriminatie op grond van ras, religie, afkomst, geslacht, etnische en andere soort). ontvangen.

In het programma sprak zanger Karim Abbasov over gescheiden mannen en vrouwen.

Ze merkte op dat een man gemakkelijk een gezin kan stichten:

‘Een man gaat toch en trouwt een tweede keer. Arme vrouw, wat ga je doen? Kijk, je blijft met een kind achter in een hoek van het huis. Je trouwt voor de tweede keer. Wie nam je mee met het kind? Blijf je alleen thuis? Er zijn echtscheidingen, ja (“ik bedoel vrouwen), 99 procent heeft er spijt van. Waarom? Waarom? Hij blijft thuis, geen familie, geen kind, kan niet trouwen, geen een om te onderhouden. Hij is geen dame zoals een dame, noch een bediende zoals een butler.’

De Audiovisuele Raad beschouwde het uitzenden van dergelijke verklaringen op live-uitzending als een schending van gendergelijkheid en mensenrechten en het bevorderen van genderdiscriminatie in Azerbeidzjan.

Raad “Muz TV” Azerbeidzjan“Besloten om de omroeporganisatie van het satellietomroepplatform te waarschuwen dat ernstige administratieve sancties zullen worden opgelegd als een dergelijke situatie zich herhaalt.

Na de waarschuwing “Muz TV Azerbeidzjan“, deze versie van de show was verborgen voor het “YouTube”-kanaal.

TV-presentator Audiovisuele Raad op 24 juni Elcin Waarschuwing voor “Space” kanaal volgens Alibeyli gemaakt.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"