Nachrichten aus Aserbaidschan

Sitebeheerder mag het land verlaten

Uitgebracht: 2 juli 2022 13:42

Imran Aliyev zei dat er een technisch probleem is

montage.info„De oprichter van de site, Imran Aliyev, werd gisteren – 1 juli – niet vrijgelaten uit het land en zou zijn spreekverbod hebben gekregen.

Imran Aliyev rapporteerde zelf over deze kwestie: „De grensdienst meldde dat het verbod werd gehandhaafd door het ministerie van Binnenlandse Zaken (MIA). Ze legden niet uit waar het verbod over ging. Ze zeiden dat het de 5e categorie was, dat is alles.“

Imran Aliyev en zijn familieleden verklaarden dat ze niet konden vernemen waar het verbod over ging van het ministerie van Binnenlandse Zaken en zeiden: „We hebben geprobeerd over de kwestie te leren van de persdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken, ze zeiden dat dit niet het geval was. waren op de hoogte en konden geen woord zeggen.“

Er werd gezegd dat het verbod dat op 2 juli aan Imran Aliyev was opgelegd, was opgeheven.

Imran Aliyev zei dat het probleem is opgelost en dat de beperking te wijten was aan een technisch probleem.

Het was niet mogelijk om informatie te verkrijgen van het ministerie van Binnenlandse Zaken over de reden van het uitreisverbod van Imran Aliyev.

Het contact met Imran Aliyev is 3 maanden geleden op 29 maart verbroken.

Een dag later werd vernomen dat hij was meegenomen naar het Centraal Bureau voor Georganiseerde Misdaad. Imran Aliyev bevestigde aan Meydan TV dat hij destijds werd vastgehouden, maar ging niet in op de details.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"