Nachrichten aus Aserbaidschan

Gazprom en Iran ondertekenen energiedeal van 40 miljard dollar

Gazprom heeft ook natuurlijke vloeibaar gemaakte gas- (LNG) projecten, gas- zal deelnemen aan de aanleg van exportpijpleidingen

Iraans nationaal Oil Company (IMNSH) en de door de Russische staat gecontroleerde energiegigant Gazprom 40 miljard dollar ondertekende een memorandum van overeenstemming. Informatie Iraans ministerie van olie SHANA nieuws Verspreid het bureau.

De deal werd bereikt op 19 juli. Vandaag Rusland President Vladimir Poetin Hij houdt een top in Teheran met zijn Iraanse en Turkse collega’s.

AAN JOU nieuws deze Gazprom geeft Kish en North Pars op open zee gas- Het zal IMNSH ondersteunen bij de ontwikkeling van zijn eigen velden, evenals zes olievelden.

Gazprom zal ook betrokken zijn bij de voltooiing van projecten voor vloeibaar aardgas (LNG) en de aanleg van gasexportpijpleidingen.

Iraans In termen van gasreserves staat het na Rusland op de tweede plaats in de wereld. Opnieuw Verenigde Staten van Amerikasancties weerhielden Teheran van toegang tot gaswinningstechnologie en vertraagden de gasexport.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"