Nachrichten aus Aserbaidschan

Degenen die de vos martelden, werden gearresteerd wegens verzet tegen de politie

Geplaatst: 26 juli 2022 21:28

Tweede kampioenschap – Jeugd 30 per dag ze werden gestraft

Beelden van de vos die hem op de rug slaat en hem martelt op sociale netwerken ongeveer twee mensen die zich verspreiden gevangenisstraf Het was besloten. In de verklaring van het ministerie van Binnenlandse Zaken van 25 juli is tegen hen een protocol opgesteld in het kader van artikel 274 van de wet bestuursrecht (dierenmishandeling) en zijn beide ernstig gewaarschuwd. gemeld. Een dag later – op 26 juli werd bekend dat gevangenisstraf compleet.

vos marteling inwoners van het district Sabirabad die werden gestraft voor het geven 20 Jasarat Bayramov en de 18-jarige Kenan Dunyamaliyev, een inwoner van de wijk Neftchala.

Ministerie van Persdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken chef Zeyni Huseynov zei dat de jongeren in kwestie werden vastgehouden. politie niet voldeed aan de wettelijke eisen van haar medewerkers. Daarom 510 (klein hooliganisme) en 535 (politie Er is een administratief misdaadprotocol opgesteld met artikelen (die niet voldeden aan het wettelijk verzoek van de werknemer). Deze rechtbank bracht het hem voor. 30 op gerechtelijk bevel per dag Beheer gevangenisstraf straf werd gegeven.

In het rapport van het ministerie van de dag ervoor stond dat de arrestanten het incident bekenden en hun verdriet uitten. Ze zeiden dat ze besloten het dier op deze manier te straffen omdat het ernstige schade aanrichtte aan de watermeloenvelden.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"