Nachrichten aus Aserbaidschan

“Gazprom” verlaagt opnieuw gasexport naar Europa

Gas De export is sinds gisteren afgenomen

Naar Europa met “Gazprom”, “North Stream”. gas- zijn export verminderd. Bedrijf nieuws gezien het feit dat de vergasser een andere turbinemotor stopte. Vanaf 27 juli het bedrijf gas- alleen de geplande kracht van de riem 20levering %.

“Gazprom” zal het volume van de gaslevering aan Europa op de “North Stream”-gasleiding verminderen tot 33 miljoen kubieke meter per dag – dit is ongeveer de geplande capaciteit 20% (167 miljoen kubieke meter), het bedrijfskanaal “Telegram” verklaring.

“Gazprom” nieuws zei dat een andere “Siemens” gasturbinemotor stopte met werken. Deze motor levert gas aan een pijpleiding bij het compressorstation “Portovaya” in de regio Leningrad. Beslissing Rusland Gezien de opdracht van de Federale Dienst voor Milieu, Technologie en Atomic Control, en de technische staat van de motor, werd deze toegekend omdat “de tussentijdse reparatieperiode voor de revisie verstreken is”. De export werd op 27 juli vanaf 07.00 uur Moskouse tijd verminderd.

Om 17:35 uur Moskou-tijd stegen de gasleveringscontracten voor augustus met maar liefst 5% op het hoofdkantoor van TTF in Nederland. Zo steeg 1MBt-ch naar 168 euro – zo zegt de informatie van de Intercontinental Exchange. Nieuws “Forbes” verspreiding.

“Gazprom” verminderde zijn gasvoorziening in juni met 60%. Daarbij vertrouwde het bedrijf op de technische staat van de units en door het uitvallen van “Siemens” moesten vergassingsunits na reparatie tijdig worden geretourneerd. Siemens klaagde over de sancties: een van de turbines werd gerepareerd en geblokkeerd in Canada toen Ottawa sancties oplegde aan Rusland.

Duitsland, dat aardgas kocht via Nord Stream, slaagde er in juli in de sancties van Canada te verzwakken. Zo keurde Canada de vrijgave en reparatie van de turbine goed, evenals de reparatie en teruggave van nog eens vijf eenheden binnen twee jaar. Canada ontvangt en retourneert echter alleen turbines via Duitsland.

Gazprom bevestigde op 25 juli dat het een Canadese licentie van Siemens had gekregen, maar merkte op dat de documenten het risico op sancties nog steeds niet uitsluiten en “extra vragen oproepen”. Europeese Unie en Britse sancties lossen het probleem niet op. Het bedrijf vroeg Siemens om de nodige documenten en uitleg. “Gazprom” moet begrijpen onder welke voorwaarde het de eenheid zal kopen en welke juridische status het heeft, zodat de eenheid niet “de volgende dag” wordt geretourneerd. Vladimir Poetin benadrukte het belang van documentatie.

Rusland Tijdens het onderhoud van 11 t/m 22 juli is de gaslevering door “North Stream” volledig stopgezet.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"