Nachrichten aus Aserbaidschan

De spoorverbinding tussen de Krim en Cherson zou zijn verbroken.

Oekraïne Volgens de informatie die het leger in de ochtend van 3 augustus heeft vrijgegeven, wordt de regio Cherson aangevallen, zijn er gisteravond veel Russische posities in de regio getroffen en heeft de andere kant verliezen geleden.

Oekraïne Rusland Als gevolg van de aanval op de munitietrein werd gemeld dat de spoorverbinding tussen de door Moskou bezette regio Cherson en de geannexeerde Krim was vernietigd. Informatie Brittannië Het vrijgegeven intelligentie op 3 augustus. Kiev en in het oosten, ondanks de levering van westerse wapens leger Hij zegt dat de situatie „een hel“ is.

„zwak punt“

Brittannië Ministerie van Defensie In zijn dagelijkse inlichtingenbulletin stelt hij dat de schade die de Oekraïners aan het spoor hebben aangericht in korte tijd kan worden hersteld, maar deze lijn Rusland strijdkrachten zullen een „zwak punt“ blijven voor logistieke aanvoerroutes van de Krim naar Cherson.

Oekraïne nadat zijn troepen de Antonovsky-brug over de rivier de Dnjepr hadden aangevallen Rusland Het heeft al moeilijkheden ondervonden bij het bevoorraden van zijn troepen in Cherson. Brittannië Intelligence meldt dat het vervoer van soldaten en logistiek momenteel wordt uitgevoerd door veerboten.

Inlichtingen benadrukt dat vluchtende burgers de druk op transportroutes in Cherson zullen verhogen.

Oekraïne Volgens de informatie die het leger in de ochtend van 3 augustus heeft vrijgegeven, wordt de regio Cherson aangevallen, zijn gisteravond veel Russische posities in de regio getroffen en heeft de andere kant verliezen geleden.

De informatie kon niet onafhankelijk worden geverifieerd.

„De hel zelf“

De conflictsituatie in de oostelijke regio van Donbas is als een „hel“. Verenigde Staten van AmerikaHoewel het moderne artilleriesystemen biedt, Kiev troepen konden het voordeel van Rusland op het gebied van zware wapens en mankracht niet overwinnen. Dit is de president van Oekraïne Volodymyr Zelenski voornoemd.

In zijn toespraak in de nacht van 2 augustus merkte hij op dat „in de oorlog, vooral in de Donbas“, de onbalans zeer duidelijk was. ‚De hel zelf. Het is niet eens in woorden te beschrijven.‘ – het is stress.

Minister HIMARS zei dat langeafstandsraketsystemen „bijna synoniem“ zijn geworden met het woord gerechtigheid voor Oekraïne. Volgens Zelensky, „Oekraïne De verdedigers zullen er alles aan doen om de indringers elke week meer pijnlijke slachtoffers te bezorgen dankzij deze zeer effectieve systemen.“

HIMARS-systemen Verenigde Staten van Amerika verzonden. Het Witte Huis wordt op 1 augustus gerenoveerd leger Hij verklaarde dat het hulppakket extra munitie voor de systemen zal bevatten en dat deze systemen „een verschil maken op het slagveld“.

De Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, zes maanden na het begin van de oorlog in Oekraïne eind februari Verenigde Staten van Amerika Hoewel de fabrikant zei dat de HIMARS-systemen waren vernietigd, ontkende het Pentagon dit.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"