Nachrichten aus Aserbaidschan

“Z”-teken op Russisch schip dat aankomt in Azerbeidzjan |

Uitgebracht: 5 augustus 2022 13:04

Ministerie”Facebookheeft die foto van zijn account verwijderd

Azerbeidzjan Russische schepen werden gezien in de territoriale wateren van de Kaspische Zee. Volgens de verklaring van het ministerie van Defensie, om deel te nemen aan de “Sea Cup” -wedstrijd, die zal worden gehouden als onderdeel van de “International Army Games-2022” -wedstrijden. Rusland Leger Marineschepen en -personeel arriveerden op 5 augustus in Bakoe.

Rusland De letter “Z” op zijn schip trok de aandacht.

scherm

lokale media van het Ministerie van Nationale DefensieFacebookHoewel hij de foto’s die hij deelde vanuit zijn eigen account publiceerde, verwijderde het ministerie later de foto met de “Z”-afbeelding.

Deze brief is een symbool geworden van steun voor de oorlog die Rusland heeft gelanceerd. Er zijn talloze theorieën over wat de “Z” betekent. Het meest populair Oekraïne Hij richt zich op president Zelensky. Leger Tijdens de operaties werd deze brief een symbool van steun aan Poetin. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat het een symbool is van de nieuwe Russische identiteit.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"