Nachrichten aus Aserbaidschan

Explosies gemeld op Russische militaire basis op de Krim (video) |

Luchthaven Saki Oekraïne Een van de dichtstbijzijnde posities van de strijdkrachten in de regio Cherson 200 kilometer afstand

Getuigen in Saki op het Russische schiereiland Krim, geannexeerd door Oekraïne leger Ze meldden verschillende explosies in de buurt van de luchthaven.

De luchthaven ligt in de buurt van de nederzetting Novofyodorvka in het westen van het schiereiland.

Op de Krym.Realii-site van RFE/RL staat dat de wapenkamers hier waarschijnlijk zijn verbrand.

Rusland Ministerie van Defensie hij zei dat de explosies werden veroorzaakt door de explosie van verschillende luchtvaartmunitie op het grondgebied van het vliegveld.

Novofiodorvka-functionarissen zeiden dat de explosie toen had plaatsgevonden.

Er werd opgemerkt dat de luchthaven van Saki zich ook bevindt. Oekraïne Een van de dichtstbijzijnde posities van de strijdkrachten in de regio Cherson 20Het is 0 kilometer verderop.

Rusland Volgens de Tourism Operators Association zijn er geen toeristen gewond geraakt.

Explosie een ambulance brigade en sanitaire luchtvaart werden in plaats daarvan gestuurd.

Rusland Ministerie van Defensie geeft aan dat explosie Het blussen van de brand gaat door. Volgens de hier gegeven informatie is er in het gebied waar de munitie lag opgeslagen geen vuur geopend.

Er werd gemeld dat 30 mensen werden geëvacueerd uit de regio. Sergei Aksyonov, het hoofd van de geannexeerde Krim, benoemd door Rusland, zei dat er een uitsluitingszone van 5 kilometer rond de luchthaven is gecreëerd om de veiligheid van de lokale bewoners te beschermen.

Op de betreffende luchthaven is het 3e Russische gevechtsluchtvaartregiment gevestigd. Dit regiment omvat voornamelijk Su-30CM, Su-33 jagers en Su-24M bommenwerpers.

Dit ook nieuws de spot die gegeven is Oekraïne actief deelgenomen aan de oorlog en de steden van Oekraïne het weer klappen downloaden.

Russische dienst van RFE/RL op de conferentie van Jalta in 1945 Verenigde Staten van Amerika Op dit vliegveld landden vliegtuigen van president Franklin Roosevelt en de Britse premier Winston Churchill.

Nieuws Op 31 juli werd gemeld dat het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in het geannexeerde Sebastopol was aangevallen.

De aanval zou zijn uitgevoerd door een Oekraïense drone.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"