Nachrichten aus Aserbaidschan

Het parket gaf informatie over de operatie in het ziekenhuis van Jalilabad.

Over ambtenaren van de procureur-generaal van het centrale ziekenhuis van het district Jalilabad misdrijf Hij vertelde dat hij aan het werk was.

De persdienst van de aanklager meldde dat er burgers waren in het centrale ziekenhuis van het district Jalilabad. sociaal op basis van de ontvangen aanvraag voor vervalsing van taken bij de nakoming van een aantal verplichtingen met betrekking tot veiligheidszaken Procureur-generaal Bovendien werden er dringende operationele zoekacties ondernomen door het directoraat-generaal voor corruptiebestrijding.

Prioriteit Bepaling van de invaliditeitsgraden van kinderarts Shukurov Emil Zakiroğlu van de afdeling kindergeneeskunde van de genoemde gezondheidsinstelling met operationele maatregelen, pensioen medische geschiedenissen van individuele burgers in verband met hun afspraken en anderen medisch de werkelijke inhoud van de documenten te vervalsen, deze documenten voor te leggen aan de Hospital Medical Advisory Commission en ze om onwettige redenen aan hen te bezorgen, sociaal Er zijn gegronde twijfels vastgesteld om te verzekeren dat de toeslag wordt toegekend.

Volgens de genoemde feiten Misdrijf Met de artikelen 308.1 (misbruik van officiële bevoegdheid) en 313 (plichtsvervalsing) van de Regels misdrijf het werk is begonnen.

Er zijn momenteel onderzoeks- en operationele maatregelen aan de gang om andere belangrijke zaken in de zaak aan het licht te brengen en degenen die betrokken zijn bij onwettige handelingen voor de rechter te brengen.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"