Nachrichten aus Aserbaidschan

“Karabach” verloren van Franse club

Uitgebracht: 28 oktober 2022 01:14

Het lot van de “Playoff”-kwalificatiewedstrijden in Bakoe zal worden verduidelijkt

in Voetbal Azerbeidzjan kampioen “KarabachUEFA op 27 oktober Europa Hij speelde zijn volgende wedstrijd in de groepsfase van de competitie.

“Köhlen-paarden” in het kader van de 5e ronde. In Frankrijk Hij was een gast van Nantes. Een overwinning of een gelijkspel in dit spel”Karabach“‘s Europa Het zal genoeg zijn voor de competitie om de play-offs te halen. Nederlaag betekent dat alle vragen in de laatste ronde worden verduidelijkt.

De stand in de eerste helft van de wedstrijd”Karabach” Na de blunder van de doelman van Shahruddin Mahammadaliyev Frankrijk de ploeg geopend. Na rust werd de stand echter in evenwicht gebracht door een strafschop van Filip Ozobič. Daarna wisten de spelers van “Nantes” in de toegevoegde minuten het winnende doelpunt te scoren. Frankrijk 2:1 overwinning van de vertegenwoordiger van “Karabach”. Europa De competitie werd verhinderd om de play-offs te halen. Nu moet het Agdam-team in de laatste ronde in Bakoe de Duitse club “Freiburg” verslaan. Of “Nantes” met een score Griekenland In de wedstrijd “Olympiakos” moet hij hopen te verliezen en gelijk te spelen. In ieder geval ligt het lot van “Karabach” in eigen handen.

In de andere wedstrijd van de groep was “Freiburg” gastheer van “Olympiakos”. Deze wedstrijd eindigde met een score van 1:1.

Momenteel staat “Freiburg” op de eerste plaats met 13 punten, “Karabach” staat op de tweede plaats met 7 punten, “Nantes” staat op de derde plaats met 6 punten en “Olympiakos” staat op de laatste plaats met 2 punten.