Nachrichten aus Aserbaidschan

Vice-minister van Cultuur Elnur Aliyev naar verluidt vastgehouden (Update) |

Hoewel er wordt gezegd dat DTX op het ministerie actief is, is er nog geen officiële verklaring afgelegd.

Onder de arrestanten is het hoofd van de afdeling Bevoorrading en Vastgoed van het ministerie. Prioriteit Over de aanwezigheid van Nasibovin en Kamil Rzayev, medewerkers van de afdeling Protocol informatie er bestaat

+++

Er werd gemeld dat de Staatsveiligheidsdienst (SSS) een speciale operatie heeft uitgevoerd tegen het ministerie van Cultuur.

van de APA Volgens de verkregen informatie werd Elnur Aliyev, de eerste vice-minister van Cultuur, tijdens de operatie in hechtenis genomen en bij het onderzoek betrokken.

Een bron van de politie bevestigde de informatie die hij aan Meydan TV had gegeven.
Hier is nog geen officiële verklaring over.

Elnur Aliyev op 7 september 2021 Minister Inspiratie In opdracht van Aliyev Azerbeidzjan Hij werd aangesteld als de eerste vice-minister van cultuur.

Elnur Aliyev werd in 1979 in Bakoe geboren.

in 1999 Azerbeidzjan Staatsuniversiteit voor economie en financiën credit bachelor’s degree en 20Hij behaalde in 2001 een masterdiploma in dezelfde specialisatie aan de University of Economics en in 2013 een MBA in financiën aan de University of Manchester, Groot-Brittannië.

Hij 2000-20Hij werkte in 2008 in het systeem van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Hij werkte in 2008-2017 bij de Islamitische Ontwikkelingsbank. Naar eindbestemming in Verenigde Arabische Emiraten Azerbeidzjan Werkzaam geweest als handelsvertegenwoordiger.

Vanaf 12 augustus 2020 werkte hij als adviseur van de minister van Cultuur.

Op 26 oktober 2022 heeft de Rekenkamer over de opsporing van ernstige financiële onregelmatigheden tijdens het filmen van films in opdracht van de staat uitspraak gepubliceerd.

De afdeling adviseerde de verantwoordelijken voor de fout voor de rechter te brengen.

Voormalig vice-minister van Cultuur Rafig Bayramov werd vastgehouden in een operatie die in 2020 door de Staatsveiligheidsdienst werd georganiseerd en op gerechtelijk bevel uit de gevangenis vrijgelaten. verstoken van.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Überprüfen Sie auch
Schließen
Schaltfläche "Zurück zum Anfang"