Nachrichten aus Aserbaidschan

De VS zeiden: “We aarzelen niet om actie te ondernemen”… Ze reageerden op de aanvalsclaim die de regio in beroering bracht! |

Iraans De woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Nasir Kanani, ontkende de beschuldigingen dat Iran Saoedi-Arabië zou aanvallen en zei: “Dergelijk vooringenomen nieuws wordt door sommige westerse en zionistische kringen gepubliceerd om een ​​negatieve sfeer tegen Iran te creëren.”

Iraans Woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Nasir Kenani, beantwoordde vragen van journalisten over de beschuldigingen dat Iran Saoedi-Arabië zal aanvallen. Kanani ontkende deze aantijgingen en zei: “Dergelijk vooringenomen nieuws wordt gepubliceerd door sommige westerse en zionistische kringen om een ​​negatieve sfeer tegen Iran te creëren en de huidige positieve tendensen met de landen in de regio te vernietigen.

Kenan zei:Iraans De Islamitische Republiek voert een beleid van goed nabuurschap met haar buren, gebaseerd op wederzijds respect, binnen het kader van internationale principes en regels. Het ziet het vestigen en ontwikkelen van stabiliteit en veiligheid in de regio als een constructieve interactie met zijn buren. Hij zal het serieus nastreven.”

Verenigde Staten van AmerikaThe Wall Street Journal, gepubliceerd in The Wall Street Journal, beweerde dat Iran in de nabije toekomst een aanval op Saoedi-Arabië en Noord-Irak zou kunnen voorbereiden. Saoedi-Arabië na de beschuldigingen Verenigde Staten van AmerikaTerwijl werd gewaarschuwd dat Iran een aanval binnen 48 uur kon voorbereiden, werd gezegd dat het alarm in de regio naar het hoogste niveau werd verhoogd als reactie op de waarschuwing.

De communicatiedirecteur van het Witte Huis, John Kirby, zei gisteren in een verklaring. Verenigde Staten van AmerikaHij zei bezorgd te zijn over de bedreigingen tegen Saoedi-Arabië en zal niet aarzelen om te reageren indien nodig: “We zijn bezorgd over de dreigingsomgeving en we staan ​​voortdurend in contact met Saoedi-Arabië. leger en via inlichtingenkanalen. en we zullen niet aarzelen om actie te ondernemen om onze partners te verdedigen.” (UAV)

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"