Nachrichten aus Aserbaidschan

„Militair materieel wordt vervoerd naar het grondgebied van Azerbeidzjan waar vredeshandhavers zich bevinden“ |

Jeyhun Shadlinski sloot het scheppen van voorwaarden voor provocatie in deze regio’s niet uit.

Rusland tijdelijke locatie van de vredeshandhavingseenheid Azerbeidzjan naar hun territorium leger technieken worden gemigreerd.

Deze zienswijze wordt verwoord door de Staatsveiligheidsdienst (SSS). Haydar Ceyhun Shadlinski, het eerste plaatsvervangend hoofd van de National Security Organization, sprak op de conferentie over „Ervaringen van de Homeland War“ die werd gehouden in de Academie vernoemd naar Aliyev.

Hij zei dat het ook opmerkelijk is om de nodige voorwaarden te scheppen voor het uitvoeren van verschillende provocerende acties op deze gebieden:

Iraans speciale servicebureaus naar Azerbeidzjan zich bezighouden met verstorende activiteiten op het gebied van contraspionage. Hiervoor worden de nodige maatregelen genomen.“

Informatie Azerbeidzjan Officier van de veiligheidsdienst Oppervlaktestraalt uit

Wat betreft de geuite meningen Rusland Er is geen verklaring afgelegd van de vredeshandhavingsunie en officiële instellingen van Armenië.

2020De tweede, die op 27 september begon en 44 dagen duurde Karabach oorlog 10 Het eindigde met de aankondiging van november.

Daarna werd het staakt-het-vuren tussen de partijen vele malen geschonden, waarvan drie belangrijke.

Aan beide kanten vielen slachtoffers en gewonden. De partijen die elkaar verantwoordelijk hielden voor al deze gebeurtenissen legden verschillende verklaringen af ​​en beschuldigden elkaar ervan geen vrede te willen.

Armenië afgelopen 23 november Ministerie van Defensie gemeld Azerbeidzjan Een soldaat raakte gewond als gevolg van het vuur dat door de partij was geopend.

Azerbeidzjan Ministerie van Defensie Hij ontkende deze informatie en zei dat het een „leugen“ was.

Jeyhun Shadlinski zei ook dat de oppositie in Armenië pogingen om de betrekkingen tussen de partijen te normaliseren probeert te voorkomen:

„Armenië’s toewijzing van financiële middelen aan bewapening en legeropbouw, naast moderne wapens en uitrusting uit verschillende andere landen. leger Pogingen om speciale uitrusting aan te schaffen en de neiging om de ondertekening van het vredesverdrag op welke manier dan ook uit te stellen, zijn alarmerend.

Armenië Minister-president Nicole Pashinyan en in elke toespraak beschuldigt hij de Azerbeidzjaanse zijde ervan niet tot vrede te willen komen.

Het is gebaseerd op Armenië verspreid door de overheid Armenië-Azerbeidzjan bij de grens toont de opening van exitpunten:

„Yerevan is bereid om dergelijke communicatie te bieden, maar om de een of andere reden wordt deze beslissing niet geaccepteerd. Het lijkt erop dat dit Azerbeidzjan is pad Dit betekent dat Armenië zijn verplichtingen volledig nakomt. „Azerbeidzjan wil deze kans niet gebruiken.“

„Als Azerbeidzjan echt vrede wil en er klaar voor is, laten we dan die paspoortcontroleposten openen“, – Nicole Pashinyan voornoemd.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"