Nachrichten aus Aserbaidschan

Chinees spreekt Arabisch |

2022-12-10 10:12:57

Het punt is dat de Saoedische kroonprins met de Chinese president sprak. Hij zei dat ons partnerschap bijdraagt ​​aan de handhaving van internationale vrede en veiligheid.

ChineseSaoedi-Arabië gevolgd door de Golf, Saudi-Verenigde Arabische Emiraten (VAE) viel samen met zijn grote diplomatieke en humanitaire prestatie.

opgeslagen in Rusland Verenigde Staten van Amerika van de burger en Verenigde Staten van Amerikaopgeslagen Rusland uw burger Vrij belichaamd door de prestaties van de twee landen.

Achter deze complexe beveiliging gezien in het verleden en politiek Het succes van deze inspanningen toont het hoge niveau van internationale betrekkingen aan die Saudi-Arabië en de VAE hebben bereikt, aangezien ze met gevaarlijke veiligheidsuitdagingen met de rest van de wereld worden geconfronteerd. Oekraïne voor je Rusland oorlog.

Dit succes is Ruslandhet laat ook zien dat er behoefte is aan een partij met goede betrekkingen met het Westen.

Voormalig kroonprins van Saoedi-Arabië onder leiding van Riyadh Mohammed bin SalmanEen groep gevangenen uit westerse, Arabische en andere landen Russisch-Oekraïense oorlog van de voorkant Vrij kreeg het voor elkaar om.

Vandaag zet Saudi-Arabië zijn rationele internationale aanpak voort door een onafhankelijk en heilzaam pad te volgen, eerst voor zichzelf en daarna voor onze wereld.

Tegenwoordig handelt Saoedi-Arabië onafhankelijk om zijn “strategische” samenwerking met de wereldwijde reus China te versterken.

President van China Xi JinpingTijdens een toespraak in Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië, zei hij:

Deze geweldige samenwerking bereikte zijn hoogtepunt met de ondertekening van de alomvattende strategische partnerschapsovereenkomst tussen koning Salman bin Abdulaziz van Saoedi-Arabië en Xi.

Riyadh is ook voor het eerst gastheer van de Golf-Chinese en Chinees-Arabische topontmoetingen.

ok Dit aanhoudende probleem in de internationale betrekkingen en het mondiale machtsevenwicht baart de landen in de regio zorgen, vooral het Westen. Verenigde Staten van AmerikaBetekent het een achterwaartse salto?

Natuurlijk niet.

Wie kan zeggen dat de Arabische landen die hun eigen volk proberen te profiteren van de Chinese reus, betekent dat ze zich moeten losmaken van het Westen met al zijn voordelen?

Westerse landen, vooral de VS, Obama en bidden Ondanks al het kwaad van zijn regering blijft het de eerste veiligheidspartner van de landen in de regio.

Maar een wijze weet heel goed dat volledig leunen op beide kanten van de wereld betekent dat het schip zinkt!

Opgemerkt moet worden dat onlangs de president van de Verenigde Staten Jo BidenHet was op een vergelijkbaar hoogtepunt in Riyad. Daarvoor had de Amerikaanse president Donald Trump ook een bezoek gebracht aan Riyadh.

Dit evenwicht, deze bemiddeling…

Het echte probleem is de Saoedische kroonprins die met de Chinese president praat. Hij zei dat ons partnerschap bijdraagt ​​aan de handhaving van internationale vrede en veiligheid.

*De standpunten in dit artikel zijn die van de auteur en weerspiegelen mogelijk niet het redactionele beleid van Independent Turkish.

Turkse Onafhankelijk van Asasmedia

Sarku’l Avşat

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"