Nachrichten aus Aserbaidschan

S-300 dreiging van Rusland naar Griekenland! “Laat gevaarlijke plannen varen voordat het te laat is” |

Rusland Woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova, Griekenland, Oekraïne, Rusland, S-300 weervoorspelling Hij zei dat plannen om verdedigingssystemen te leveren “provocerend” en “vijandig” waren.

Zakharova Griekenland gepubliceerd in de pers”Griekenland Russische S-300 weervoorspelling klaar om hun verdedigingssystemen aan Oekraïne over te dragen”

Zaharova verklaarde dat de Griekse regering onlangs soortgelijke verklaringen heeft afgelegd: “Wij (de Griekse regering) S-300 en andere Rusland en Sovjet weervoorspelling verdedigingssystemen Kiev “We denken dat provocerende plannen, zoals het sturen naar het regime, vijandig zijn”, zei hij. gebruikte uitdrukkingen.

“Door wapens te sturen naar de conflictgebieden van Griekenland, Oekraïne zal samenwerken met en in 1995 en 2013 leger op technisch gebied Rusland Zakharova benadrukte dat ze de met Turkije ondertekende overeenkomsten zou schenden.

“We kochten deze contracten van Griekenland zonder toestemming van Rusland” leger verbiedt de overdracht van apparatuur naar een derde land. Schending van de verplichtingen uit hoofde van de overeenkomst zal onvermijdelijke gevolgen hebben die het defensievermogen van Griekenland zullen verzwakken. Hieruit blijkt dat Griekenland onverschillig staat tegenover internationale beperkingen. over wapenhandel: “Allemaal naar Kiev gestuurd leger De uitrusting zal tijdig worden opgespoord en vernietigd door Russische troepen. Gevaarlijke plannen kunnen worden opgegeven voordat het te laat is. We waarschuwen de Griekse regering dat zij haar verantwoordelijkheid moet nemen.”

Griekenland in de media”de Verenigde Staten van AmerikaEr wordt beweerd dat als Griekenland het Patriot luchtafweerraketsysteem op het eiland Kreta inzet, het de S-300 luchtverdedigingssystemen die het van Rusland heeft gekocht naar Oekraïne zal sturen. (AA)

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"