Nachrichten aus Aserbaidschan

Van moord beschuldigde vrouw zegt dat ze marteling niet kon tolereren en vermoordde haar man

De 13-jarige zoon van de atleet zei: “We schreeuwen al in dat huis sinds ik 5-6 jaar oud was. zweer Luisteren”

De vrouw van Nurani Galabeyli, geboren in 1974, die als kickbokstrainer werkt op het sportcomplex “Sarhadchi”, werd op 2 september 2022 vermoord in het huis dat ze huurden op de Ahmedli-campus. marteling en hij zegt dat hij zijn beledigingen beu was en hem vermoordde.

Afsana Galabeyli, 36, beschuldigd van de moord op haar man, staat momenteel terecht. Baku Hij wordt berecht in de High Criminal Court. naar je werk rechter Siyavush Het wordt aanvaard onder het voorzitterschap van Hajiyev.

Nurani en Afsana Galabeyli hebben 4 kinderen uit hun gezamenlijke huwelijk. Drie van hen zijn jongens en één is een meisje.

In haar verklaring zei Afsana Galabeyli dat haar man haar jarenlang had gemarteld, geslagen en beledigd en dat ze niet aarzelde om de vrouwen met wie ze een affaire had mee te nemen. Toen ze hem uitschold voor deze daad, brak er een gevecht uit in hun huis:

“Wij – mijn kinderen brachten van tijd tot tijd immorele vrouwen mee naar huis. Hij nam ons mee naar een kamer. Vanaf het begin dwong hij me om te koken en voor te bereiden voor die mensen. Hij zei: “Ik zal gasten hebben, bereid je voor.” Vaak hadden de kinderen ook kritiek op hem. , zweer kan jij het Hoe vaak heb ik je al verteld, de kinderen zijn gegroeid, het is jammer…

Volgens wat hij vertelde, bracht een andere vrouw Nurani Galabeyli naar huis op de dag van het incident. Vanwege hetzelfde probleem brak er een ruzie tussen hen uit en als gevolg daarvan vond de volgende gebeurtenis plaats:

‘Ik zei dat je dochter en zoon zich schamen, dat is genoeg. Hij schold me uit, riep uit dat ik me vreemd gedroeg. Ik hield het niet langer…”

De 13-jarige zoon van de verdachte werd in de rechtbank verhoord met medewerking van zijn grootmoeder en een psycholoog. Hij zei dat zijn vader buitenlandse vrouwen mee naar huis nam, zijn broers en zussen, zichzelf en zijn moeder in één kamer opsloot, terwijl hij met die man in een andere kamer verbleef.

“Ik heb gestudeerd aan een privéschool van de Staatsgrensdienst. Ik verbleef daar 5 dagen per week. In de twee dagen dat ik thuiskwam, zag ik alleen maar afranselingen, beledigingen en opschudding. Mijn vader behandelde zijn familie erg slecht. We schreeuwden het uit in dat huis vanaf de leeftijd van 5-6, zweer Ik vernam.”

De vader van Nurani Galabeyli, die bekend staat als de wettige erfgenaam van het slachtoffer, zei dat hij bij de rechtbank niet klaagde over zijn schoondochter en geen eisen stelde.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"