Nachrichten aus Aserbaidschan

De kwartaalomzet van Woodside Energy verdubbelt bijna als gevolg van sterke gasprijzen |

25 Januari (Reuters) – Het Australische Woodside Energy (WDS.AX) heeft woensdag vloeibaar aardgas gemaakt gas- Profiterend van sterke prijzen en de overname van de energieactiva van de BHP Group boekte het bedrijf in het vierde kwartaal een omzetgroei van 81%.

wereldwijde olie en gas- Het grootste onafhankelijke bedrijf van Australië ondanks recente prijsdalingen gas- De producent bleef goed presteren aangezien de meeste van zijn LNG-verkopen olie waren met een vertraging van drie tot zes maanden. Prijs:%s Het is ook blootgesteld aan dure gasdistributiecentra.

De inkomsten van het bedrijf uit de Japan-Korea Marker (JKM) in Azië, Europa TTF-prijs voor Nederland en VK Nationaal Het neemt toe met een hogere blootstelling aan gasindicatoren zoals Equilibrium Point.

Voor 2022 werd 23% van Woodside’s LNG verkocht tegen prijzen die gekoppeld zijn aan gascentrumindices.

De kwartaalgemiddelde verkoopprijs van het bedrijf per vat olie-equivalent (boe) in het decemberkwartaal was 98. dollar 90 jaar geleden gehouden dollar/vat was veel hoger.

De olie- en gasontdekkingsreiziger zei dat de productie voor de drie maanden eindigend op 30 december, na de fusie met olietak BHP (BHP.AX), vorig jaar 2,85 vaten per dag bedroeg. miljard tegen $ 5,16 miljard dollar is geweest

Nieuws door Harish Sridharan en Navya Mittal uit Bengaluru; Bewerkt door Devika Syamnath

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-25 02:31:38
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"