Nachrichten aus Aserbaidschan

Canada stuurt vier Leopard 2-tanks naar Oekraïne

OTTAWA, 26 haard (Reuters) – De Canadese minister van Defensie, Anita Anand, zei donderdag dat Canada vier Leopard 2-gevechtstanks naar Oekraïne zal sturen nadat Duitsland andere landen deze week toestemming heeft gegeven om de in Duitsland gemaakte tank opnieuw te exporteren.

“Deze donatie wordt gecombineerd met bijdragen van bondgenoten en partners. Oekraïne “Het zal de strijdkrachten aanzienlijk helpen bij de verdediging tegen de Russische invasie”, zei Anand tegen verslaggevers in Ottawa.

Verslag van Ismail Shakil in Ottawa

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

27-01-2023 01:07:01
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"