Nachrichten aus Aserbaidschan

Japanse artiest vestigt de aandacht met vreemde vleesaccessoires |

6 februari (Reuters) – Een Japanse dj heeft een nieuw beroep gevonden door vreemde vleesachtige accessoires te maken die zijn geïnspireerd op speciale effecten uit horrorfilms, zoals geplukte vingerinkt, knipogende hangers en tassen met muilkorven en stoppels.

Masataka Shishido, ook wel bekend als DJ Doooo, kreeg de opdracht om tientallen andere ongewone creaties te maken nadat hij in 2017 zijn eerste artwork (een muziekmixer gewikkeld in siliconenvlees) uitbracht op de hoes van zijn debuutalbum.

„In het begin vond bijna iedereen het onbeleefd“, zegt de 36-jarige Shishido, die een discobal met een ketting om zijn nek draagt.

„Toen mensen eenmaal hoorden dat het een kunstwerk was met specifieke functies, begonnen ze te zeggen dat het schattig en interessant was.“

Shishido zegt dat haar kunst vaak wordt besteld door klanten die hun eigen lichaamsdelen op de producten willen hebben. Hij tekent de ontwerpen met de hand voordat een studio in Tokio, Amazing Studio JUR genaamd, ongeveer twee maanden nodig heeft om het concept te realiseren.

Recente updatesCategorie LifestyleZal Beyoncé eindelijk het beste album winnen bij de Grammy Awards van zondag?, galerijartikelGalerijLifestylecategorieActeur Viola Davis behaalt elite EGOT-status met Grammy-award, fotoartikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

Op maat gemaakte producten zijn niet goedkoop: USB-apparaten en vingervormige inktstempels kosten ongeveer 150.000 yen (1.166 yen). dollar) en de discobal die hij droeg kostte ongeveer 580.000 yen (4.500 yen). dollar) waarde.

Shishido zei dat zijn kunst de aandacht van beroemdheden heeft getrokken. Amerikaanse rapper Lil Yachty anno 2021 sociaal plaatste een video waarin hij een van de ballen vasthield die op het net flitste.

Ook zijn creaties in de straten van Tokio trekken de aandacht.

„Het is zo echt, het zal je verbazen“, zei de 22-jarige Australische toerist Laura Teale, die stopte in Masataka in de buurt van de bruisende Shibuya-kloof van de hoofdstad om te vragen naar het kunstwerk dat om haar nek hing.

“Ik heb het gevoel dat dit heel echt is. „Ik voel me een beetje vies, maar het is echt mooi,“ zei ze.

Zoals gerapporteerd door Irene Wang en Kyung Hoon Him; Geschreven door John Geddie; Bewerkt door Alison Williams

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-06 05:26:45
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"