Nachrichten aus Aserbaidschan

Het aantal mensen dat om het leven kwam bij de aardbeving in Turkije bedroeg 18.342.

Meer dan 74 duizend gewonden

Als gevolg van de zware aardbevingen die op 6 februari in Turkije plaatsvonden, bereikte het dodental 18 duizend 342 mensen.

Aantal gewonden 74 duizend 242 is een persoon.

op 9 februari Kalkoen Minister Recep Tayyip Erdoğan Hij zei dat meer dan 6.400 gebouwen werden verwoest.

Volgens dat, Kalkoen Het doel is om binnen een jaar nieuwe gebouwen van drie en vier verdiepingen te bouwen in de regio.

in Hatay aardbeving Er is een dichtheid in de regio bij de in- en uitgangen van de stad. De reden is dat er veel begrafenisvoertuigen uit verschillende steden op de weg zijn.

Er zijn minder ambulances in de stad dan gisteren.

De Turkse vicepresident Fuat Oktay zei dat er momenteel 29.622 opsporings- en reddingswerkers in het veld aan het werk zijn:

“In vijf dagen tijd zijn in totaal 72.879 mensen gered.”

Twee aardbevingen, een met een kracht van 7,7 en de andere met een kracht van 7,6, vonden plaats in Kahramanmaraş op 6 februari. aardbeving dood.

Een van de epicentra was Pazarcık en de andere was Elbistan. Duizenden huizen werden verwoest en mensen bleven onder het puin liggen.

Aardbeving Het trof ook Irak. Ook hier werden honderden huizen verwoest, kwamen ongeveer 3.000 mensen om het leven en werden historische artefacten beschadigd.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"