Nachrichten aus Aserbaidschan

Biden telecombestuurskandidaat zegt dat de industrie hem zal ontslaan |

WASHINGTON, 13 februari (Reuters) – Minister De verkiezing van Joe Biden voor een belangrijke vijfde zetel in de Federal Communications Commission zal wetgevers vertellen dat zijn rivalen in de branche zijn kandidatuur proberen te blokkeren om goedkope breedbanddiensten te dwarsbomen.

Gigi Sohn, genomineerd in oktober 2021, houdt dinsdag haar derde hoorzitting voor de functie voor de Senaatscommissie voor Handel.

“Ik ben er sterk van overtuigd dat gereguleerde entiteiten hun toezichthouders niet moeten kiezen. “Helaas is dit precies het doel van valse en misleidende aanvallen op mijn staat van dienst en karakter in de afgelopen 15 maanden”, zei Sohn in een schriftelijke verklaring die hij van plan is in te dienen. Gezegd. Reuters.

Voor Son Minister Hij diende als senior adviseur van FCC-president Tom Wheeler onder Barack Obama.

“Gedurende 15 maanden heeft hij te maken gehad met valse en misleidende aanvallen op mijn staat van dienst en karakter”, zei Sohn in zijn verklaring. Mijn concurrenten uit de branche verscholen zich achter zwartgeldgroepen en gevolmachtigden omdat ze bang waren voor een pragmatische, pro-competitieve, pro-consumentenpoliticus. Ondersteun beleid om meer, sneller en goedkoper breedband mogelijk te maken.”

Laatste UpdatesVerenigde StatenCategorieUSA. Het leger zegt dat China belangrijke sensoren uit een neergestorte spionageballon heeft verwijderd video Videoartikel Verenigde Staten Categorie Minstens 3 doden, 5 gewonden tijdens vuurwapenaanval op Michigan State University, geïllustreerd artikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

2021 Haard Sinds 1990 hebben de Democraten geen meerderheid van de vijfkoppige FCC, een voormalig Republikeins lid van de partij, geregeerd. Minister donald sintels tijdens de periode annuleren tot stilstand gekomen inspanningen om de belangrijkste netneutraliteitsregels te herstellen. Sohn had eerder audities gehouden in 2021 en 2022.

In zijn schriftelijke verklaringen zei hij: “Waarom ben ik nog steeds de kandidaat voor de 5e zetel van president Biden in de FCC?” Hij zei dat hij een antwoord op zijn vraag zou zoeken.

in juli 2021 bidden Hij ondertekende een uitvoerend bevel waarin hij er bij de FCC op aandrong om duidelijke regels voor netneutraliteit te herstellen.

Republikeinen hebben vraagtekens gezet bij de rol van Sohn als bestuurslid van de non-profitorganisatie die de streamingdienst Locast runt. Het werd bevolen te sluiten nadat vier omroepnetwerken rechtszaken wegens inbreuk op het auteursrecht hadden aangespannen.

Na goedkeuring stemde Sohn ermee in om vrijwillig af te zien van toestemming voor heruitzending en bepaalde auteursrechtkwesties voor televisie-uitzendingen.

Senaatsdemocraten zeiden dat sommige bedrijven en critici wilden voorkomen dat de FCC in belangrijke kwesties zou optreden. “Het werk van de Commissie, van netneutraliteit tot het dichten van de digitale kloof, is cruciaal om deze nominatie verder uit te stellen”, zei senator Ed Markey.

Bewerkt door David Shepardson, in Washington door Chizu Nomiyama en Matthew Lewis.

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-14 08:51:04
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"