Nachrichten aus Aserbaidschan

Citadel Securities van Ken Griffin kondigt een belang van 5,5% aan in cryptobank Silvergate |

14 februari (Reuters) – Citadel Securities, een marktmaker die eigendom is van Ken Griffin van Citadel, heeft dinsdag ongeveer 25 miljoen overgenomen van de op cryptocurrency gerichte geldschieter Silvergate Capital Corp (SI.N). dollar verklaarde dat het een aandeel van 5,5% heeft in de waarde van

Silvergate-aandelen stegen na de aankondiging en voegden ongeveer 14% toe.

Een vertegenwoordiger van Silvergate reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Volgens iemand die bekend is met de zaak, is de indiening het resultaat van de marketingoperaties van het bedrijf, in tegenstelling tot een investering in Silvergate.

Op maandag heeft Soros Fund Management zijn claim tegen Silvergate ingediend in juridische deponeringen per 31 december. 10Toont de positie van de putoptie tegen 0.000 aandelen. ongeveer 1,74 miljoen dollar zal zijn

Putopties geven beleggers het recht om aandelen in de toekomst tegen een bepaalde prijs te verkopen.

Details over de uitoefenprijs van de verkopen, hun waarde en of ze deel uitmaakten van een bredere transactie waren niet beschikbaar. Een vertegenwoordiger van Soros Fund Management reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Laatste updatesTechnologie categorieMeta Review Board onderzoekt gevallen eerder afbeeldingBedrijfscategorieSAS-netwerk luchtvaartmaatschappij getroffen door hackers artikel zegt dat software is geschonden afbeelding artikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

Het faillissement van FTX, de #1 crypto-uitwisseling in het vierde kwartaal als Silvergate, doet het vertrouwen in de digitale activa-industrie wankelen miljard dollar Na het melden van het verlies probeert het de zorgen van investeerders over hun toekomst weg te nemen.

Een bron die bekend is met het onderzoek zei dat federale aanklagers in Washington Silvergate en zijn banden met FTX en Alameda Research onderzoeken.

Verenigde Staten van AmerikaHedgebank State Street Corp (STT.N) meldde eerder deze maand dat het een passief belang van 9,32% in Silvergate heeft.

Hannah Langs nieuws in Washington; Aanvullende rapportage door Saqib Ahmed; Bewerkt door Leslie Adler en Jane Merriman

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-15 01:35:44
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"