Nachrichten aus Aserbaidschan

De CEO van Amazon verdubbelt zijn kruideniersbedrijf

13 februari (Reuters) – Chief Executive Officer van Amazon.com Inc (AMZN.O), Andy Jassy, ​​heeft beloofd om de worstelende kruideniersactiviteiten van de e-commercegigant te verdubbelen, meldde de Financial Times maandag.

Jassy gaf een reeks struikelblokken de schuld van het gebrek aan normaliteit tijdens de pandemie, en zei dat het bedrijf op het punt staat te “groeien” in winkels die in realtime werken.

Amazon reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Reuters om commentaar.

In een zeldzame gebeurtenis in de kwartaalresultaten van het bedrijf eerder deze maand, stopte Jassy de uitbreiding van zijn Fresh-supermarkten en kassaloze winkels totdat het bedrijf het juiste recept voor succes had gevonden.

Jassy’s opmerkingen laten zien hoe Amazon, dat een jaar geleden aankondigde boekwinkels te sluiten om zich te concentreren op boodschappen, niet in staat is geweest om de detailhandel te domineren sinds het de Whole Foods Market in 2017 op de voet volgde.

Recente updatesTechnologiecategorieNaarmate ChatGPT steeds populairder wordt, Verenigde Staten van Amerika wetgevers video Video Geïnteresseerd in artikel met categorie Auto’s en vervoerAnalyse: Tesla elektrische auto in China wint misschien de prijzenoorlog, maar verliest de strijd, artikel met galerij

Zie nog 2 nieuwsberichten

Het bedrijf heeft enkele supermarkten gesloten en voorlopig enkele activa geregistreerd. CFO rapporteerde eerder deze maand 720 miljoen aan dergelijke acties in het vierde kwartaal dollar betaling ontvangen.

Tiyashi Datta uit Bengaluru meldt; Bewerkt door Shinjini Ganguli en Shailesh Kuber

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-14 04:27:38
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"