Nachrichten aus Aserbaidschan

“Je hebt de verkeerde beslissing genomen, wat gebeurt er nadat de president de video heeft gezien?” |

Rijpheid Yaşar bekritiseerde het management van de ‘Kültür’-zender vanwege zijn ontslag

“Wij vrijWe leven in een democratische samenleving en ik sprak als kunstenaar met de president over de problemen op dit gebied. Ik heb ook mijn artistieke bijdragen aan de video toegevoegd. Ik sprak over de taal van verschillende karakters. Dit is een creatieve benadering. Wat is er mis mee om dit te verteren? Dit is een kwestie van angst. Het is nog niet bekend of de video-oproep de president heeft bereikt? Minister Wat als hij een aardige houding heeft na het zien van de video? Hoe de situatie zal veranderen, is een vraagteken.”

Deze nasynchronisatie-acteur Rijpheid Yasar, in een interview met Yeni Avaz TV voornoemd.

acteur op 13 februari sociaal was Minister Inspiratie Aliyeva heeft een video-uitzending uitgebracht over de problemen bij nasynchronisatie.

Een dag daarna de uitzending van het programma “Kinokitab” op de zender “Kültür” opgeschort.

Rijpheid zei Yasar Inspiratie Het gebeurde na een bekende oproep aan Aliyev.

tv kanaal verduidelijkte de kwestie.

Er werd gemeld dat het programma “Kinokitab” vanaf september 2022 niet meer werd uitgezonden.

“Aan het creatieve team werd uitgelegd dat het programma qua kwaliteit niet voldeed aan de moderne eisen. Hoewel het team dit jaar nog een kans kreeg, werd besloten de uitzending stop te zetten omdat het geen kijkcijfers verzamelde”, aldus de verklaring.

Er werd ook opgemerkt dat de sluiting van het project geen verband hield met de video-oproep die de acteur plaatste:

“Het idee om dit te associëren met een aankondiging en delen is niets anders dan het creëren van richting en kunstmatige agitatie. Het programma “Kinokitab” “Azerbeidzjan “Televisie- en radio-uitzendingen” is een productie, geen CSC-product. De mensen die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het programma zijn geen medewerkers van het kanaal “Cultuur”, maar externe schrijvers.

Kamal Yaşar zei in een interview dat de verklaring van de zender over het project niet de waarheid weerspiegelde:

“Ik vind het grappig om in de verklaring te zeggen dat de waardering laag is. Wie heeft dit aanbod gedaan? Waarom hebben ze het zo geschreven? Het was het derde jaar dat we aan de zender “Cultuur” werkten. van televisie als resultaat. Bedankt voor de voorwaarden die ze voor mij hebben gecreëerd. Tegelijkertijd is het een heel verkeerde beslissing met deze stap. Ik zeg dat je geeft. Er is geen bedreiging, niets slechts in mijn woorden. Wat is daar te vrezen? Minister Wat gebeurt er na het bekijken van de video? Ik was te gast op deze tv. Hij zei ga mijn huis uit. Ik zal het nemen, wat er ook gebeurt.”

Wat zijn aanvraag betreft, zei de acteur dat hij herhaaldelijk bij de relevante instelling had gesolliciteerd met betrekking tot problemen op het gebied van nasynchronisatie:

“Er is een leemte, ernstige problemen en ontoereikendheid op het gebied van nasynchronisatie. Er werden problemen aan de orde gesteld, maar de betrokken instellingen namen ze niet serieus. Aangezien deze jarenlang werden genegeerd, had ik geen andere keuze dan het aan de eerste persoon te vertellen. Mensen werken in een zeer moeilijke situatie op het gebied van nasynchronisatie. Als ze bijvoorbeeld het e-mailadres van het Ministerie van Cultuur openen en hun sollicitaties bekijken, zeg ik dat ze het zullen zien. Ze lieten me geen keus. Als we een klacht indienen bij het eerste adres, ze zeggen waarom deed je dat. Hoe vaak heb ik het je verteld? En waarom zou ik het je vertellen? Het nasynchronisatieprobleem valt onder de verantwoordelijkheid van het Ministerie van Cultuur als instelling. Waarom is het niet opgelost? Waarom zou Ik draag deze last, ervaar stress, verlies mijn baan?”

Het Ministerie van Cultuur meldde aan Meydan TV dat er in de nabije toekomst een verklaring over dit onderwerp zou worden afgelegd.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"