Nachrichten aus Aserbaidschan

De vrouw, wiens intieme video de ronde doet, eist 192 duizend van Zaur Mirzayev

Ministerie van Noodsituaties (MFBEr werd een civiele rechtszaak aangespannen tegen kolonel Zaur Mirzayev, die werd beschuldigd van het maken en verspreiden van privévideo’s in de dienstkamer.

Baku Tijdens de laatste hoorzitting van het Hooggerechtshof eiste een van de vrouwen, die als slachtoffer werd geaccepteerd, 192 duizend manats van Z. Mirzayev ter vergoeding van de materiële en morele schade die ze had geleden. De advocaat van het slachtoffer spande een civiele procedure aan bij de rechtbank.

Volgens het slachtoffer werd het leven van Mirzayev verbrijzeld als gevolg van zijn acties – hij verloor zijn baan, zijn gezin ging uit elkaar, zijn kinderen werden hem afgenomen, hij moest in een opvangcentrum wonen, enz.

Hoewel Z. Mirzayev bevestigde dat hij in het geheim zijn relaties met vrouwen filmde, zei hij dat hij niemand dwong om iets te doen en de beelden niet zelf verspreidde.

Mirzayev, plaatsvervangend hoofd van de staatsbrandweerdienst misdaad met twee vrouwen die in het geheim op het werk werden gefilmd, MFB geaccepteerd als offer. De acties van de kolonel zouden de reputatie van het ministerie hebben geschaad.

Merk op dat het proces is gesloten. Wel een van de slachtoffers rechtbank openbaar open proces van wat er gaande is nieuws Hij vroeg haar om het te houden.

Opgemerkt moet worden dat de betreffende afbeeldingen van augustus 2022 zijn. op sociale netwerken Uitstralen. Dan Zaur Mirzayev gevangenisstraf Voltooid. Volgens de aanklacht gebruikte Z. Mirzayev een speciaal programma op zijn computer in zijn kantoor. video en stel een verborgen camera in om foto’s te maken. In 2013-2019 legde hij zijn relaties met vrouwelijke ondergeschikten vast in de dienstkamer. Hij werd beschuldigd van 3 verschillende artikelen. (Kaukasische informatie)Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"