Nachrichten aus Aserbaidschan

Er is gemeld dat overlevenden

EuropaHet Mediterranean Seismology Center heeft een tsunamiwaarschuwing afgegeven

Februari 20‘s Avonds nog twee wedstrijden met 6,4 en 5,8 punten in Hatay. aardbeving dood.

De burgemeester van Hatay, Lütfü Savaş, zei dat als gevolg van de aardbevingen sommige gebouwen werden verwoest en mensen vast kwamen te zitten onder het puin. voornoemd.

Kalkoen Volgens de gegevens van de Emergency Situations Administration (AFAD), 20Een magnitude van 6,4 in het Defne-district van Hatay, gevolgd door een magnitude van 5,8 in het Samandağ-district van Hatay. aardbeving geregistreerd.

Aardbeving Het werd ook gevoeld in Hatay en de omliggende provincies.

Kandilli Observatory kondigde aan dat de eerste aardbeving een magnitude van 6,4 had.

Er werd gemeld dat er berichten kwamen van mensen die zich onder de ingestorte gebouwen bevonden. Sommigen van hen kwamen hun beschadigde huizen verhuizen, sommigen van hen zijn de bewoners van de huizen die niet beschadigd waren bij de eerste aardbeving.

Europa– Mediterranean Seismology Centre gaf een tsunami-waarschuwing af na de aardbeving in Hatay:

‘Ga weg van de kust en stijg op naar hoger gelegen grond. Volg de instructies van de autoriteiten.”

Met betrekking tot de aardbeving zei Hatay-gouverneur Rahmi Doğan: “We hebben enkele meldingen ontvangen over de aardbeving die plaatsvond in de stad, we evalueren ze, ons onderzoek gaat door.”

De burgemeester van Hatay, Lütfü Savaş, zei: “Beste medeburgers, aardbevingen gaan door. Uw leven en gezondheid zijn belangrijker dan wat dan ook. Ga alstublieft geen beschadigde gebouwen binnen en blijf niet in de buurt van beschadigde gebouwen door een dergelijk risico te nemen om redenen zoals het vervoeren van goederen. ”

AFAD, met de kop “Belangrijk” op zijn Twitter-account: “Betreed de beschadigde gebouwen in het gebied na de aardbeving niet.” Blijf niet in de buurt van risicovolle gebouwen. Volg officiële bronnen voor accurate informatie.”

Burgemeester van de gemeente Adana, Zeydan Karalar sociaal “Bel direct 153 als er burgers zijn getroffen door de aardbeving of als er een gebouw instort, instort of beschadigd is”, zei hij in een verklaring op zijn media-account.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"