Nachrichten aus Aserbaidschan

CEO van TotalEnergies belooft dat pompprijzen in 2023 niet hoger zullen zijn dan € 1,99/liter |

PARIJS, 22 februari (Reuters) – Diesel- en benzineprijzen bij benzinestations van TotalEnergies (TTEF.PA) worden dit jaar 1,99 euro (2.11) Verenigde Staten van Amerika CEO Patrick Pouyanne zei dat hij niet zal verhuizen naar TF1, dollars. nieuws zei in de aflevering. Woensdag.

Deze stap President van Frankrijk Zoals de som van Emmanuel Macron benzine Het komt op een dag nadat mensen zijn bedrijf bellen voor een nieuw gebaar om hen te helpen de hoge prijzen het hoofd te bieden.

“In 2023, diesel en benzine Het zal niet meer zijn dan 1,99 (euro)”, zei Pouyanne, eraan toevoegend dat de plafondprijs zaterdag van kracht wordt voor stations aan de snelwegen, en op 1 maart voor alle stations.

Schema “Leadless 98” benzine TF1, “Excellium-diesel”, zal van toepassing zijn op alle pompproducten behalve premiumvarianten, “zei hij.

Gele hesjes tijdens het eerste presidentschap van Macron protest hoge pomp die beweging veroorzaakt Prijs:%s In Frankrijk gevoelig politiek is het onderwerp.

TotalEnergies verlaagde vorig jaar al de brandstofprijzen aanbod boven de door de overheid gestelde prijsplafonds, maar beide maatregelen liepen af.

Laatste UpdatesOpslagcategorieHoog inflatie Olie daalt met 3% omdat risico’s zorgen baren Rusland merkt risico’s op, geïllustreerd artikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

Pompen woensdagavond in Parijs, aldus de website van de overheid. Prijs:%s ongeveer 2 euro en iets meer dan 2 euro voor massamarkt loodvrije SP95-benzine.

($ 1 = 0,9422 euro)

Verslag Tassilo Hummel Editing Marguerita Choy

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

23-02-2023 00:59:49
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”



Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"