Nachrichten aus Aserbaidschan

Britse regering helpt sommige industrieën energiekosten te verlagen om concurrerend te blijven |

LONDEN, 23 februari (Reuters) – Brittannië Donderdag kondigde de regering plannen aan om de elektriciteitskosten vanaf volgend jaar te helpen verlagen om ervoor te zorgen dat energie-intensieve industrieën internationaal concurrerend blijven.

De regering zei dat de voorstellen bepaalde kosten bevatten die verband houden met de toezeggingen van bedrijven op het gebied van hernieuwbare energie en de kosten van de capaciteitsmarkt. vrij evenals onderzoek naar de verlaging van de nettarieven die door industriële gebruikers worden betaald voor elektriciteitsvoorziening.

Hij zei dat de steun ten goede zal komen aan bijna 300 bedrijven die actief zijn in sectoren als staal, metaal, chemicaliën en papier, en ongeveer 400.000 geschoolde werknemers in dienst zal hebben.

Zaken- en Handelssecretaris Kemi Badenoch zei in een verklaring: “Dit is een zorgvuldig vervaardigde ondersteuning en strategisch belangrijke grote staal- en chemicaliën. Brittannië Het betekent dat hun industrieën concurrerend blijven op het wereldtoneel.”

De regering zei dat de maatregelen die zij zal raadplegen voorafgaand aan de implementatie vanaf het voorjaar van 2024, de energiekosten van de energie-intensieve industrieën van Groot-Brittannië op hetzelfde niveau zullen brengen als die in de grootste economieën ter wereld.

Laatste UpdatesEngelandCategorieGroot-Brittannië ‘warmt’ wapenproductie op om Oekraïne te helpen, zegt minister van Defensie Werk Afbeeldingsartikel belooft vijf ‘missies’ om de grootste problemen van Groot-Brittannië op te lossen

Zie nog 2 nieuwsberichten

Gareth Stace, CEO van UK Steel Industry Association, zei: Brittannië energie industrie Prijs:%s jarenlang onbetwist.

“We verwelkomen deze aankondiging en kijken ernaar uit om met de regering samen te werken om volledige prijspariteit met Europese concurrenten te bereiken”, zei hij. “Op korte termijn is het belangrijk dat we op gelijke voet kunnen concurreren in de zeer competitieve staalmarkt, zowel in Europa als wereldwijd.”

Kylie MacLellan meldde; Onder redactie van Grant McCool

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-23 06:32:31
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"