Nachrichten aus Aserbaidschan

Olie-inkomsten stijgen doordat productiebeperkingen in Rusland stijgende Amerikaanse voorraden compenseren |

LONDEN, 24 februari (Reuters) – De export uit Rusland zal waarschijnlijk dalen Verenigde Staten van AmerikaZorgen over stijgende voorraden en wereldwijde economische activiteit een vergoeding vanwege de olie Prijs:%s Het breidde zijn winst uit tijdens de tweede sessie op vrijdag.

Brent-futures op ruwe olie stegen met 89 cent, of 1,1%, tot 83 om 1042 GMT.10 dollar/ vat is geweest. Brent-olie op de verjaardag van de Russische invasie van Oekraïne Prijs:%s Het was ongeveer 14% lager dan een jaar geleden. Ongeveer 128 per vat op 8 maart 2022 dollar bereikte het hoogste niveau in 14 jaar.

West-Texas midden Verenigde Staten van Amerika Ruwe olie futures (WTI) stegen met 79 cent, of 1,05%, tot 76,18 dollar is geweest

Indicatoren sloten bijna 2% hoger ten opzichte van de vorige sessie over de plannen van Rusland om de olie-export uit westelijke havens in maart met maximaal 25% te verminderen, waarmee de aangekondigde productieverlaging van 500.000 vaten per dag werd overtroffen.

Yeap Jun Rong, marktstrateeg van IG, zei:Verenigde Staten van AmerikaHoger dan verwachte voorraden ruwe olie blijven de prognoses voor de vraag naar olie op de proef stellen, maar Rusland “Verwachtingen van productiedalingen hebben een compenserend effect”, zei hij.

Laatste updatesWereldcategorieSpecial: VS OekraïneMoldavië plant $ 550 miljoen aan hulp voor energiezekerheid , galerijartikel , Categorie Duurzame Markten Activisten klagen BNP aan voor energieleningen , TotalEnergies over mensenrechten , fotoartikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

De Amerikaanse aandelen staan ​​op hun hoogste niveau sinds mei 2021.

Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration stegen de Amerikaanse voorraden ruwe olie in de week van 17 februari met 7,6 miljoen vaten tot ongeveer 479 miljoen vaten.

Rusland Indicaties van de accumulatie van ruwe en geraffineerde producten op offshore tankers wogen op de bevoorradingsvooruitzichten.

“De tegenwind in de wereldwijde groei neemt toe en neemt toe”, zei JP Morgan vrijdag in een notitie. Rusland Hij zei dat hij de kortetermijnprijzen naar $ 70 zag dalen in plaats van te stijgen naarmate overtollige “donkere” voorraden, verergerd door olieoverstromingen, verdwenen.

BankHij zei ook dat hij verwacht dat de Organisatie van olie-exporterende landen (OPEC) de productie zal verminderen om de daling van de olieprijzen in te dammen.

olie tijdens de week Prijs:%sHet is grotendeels vlak na een daling van bijna 4% de vorige week te midden van zorgen over stijgende rentetarieven die de dollar zouden kunnen versterken en de vraag naar brandstof zouden kunnen afremmen.

De notulen van de laatste vergadering van de Amerikaanse Federal Reserve System, de meerderheid van de ambtenaren inflatie en hard werk Het barre gedrag van de marktomstandigheden geeft aan dat het monetaire beleid nog verder zal worden aangescherpt.

Verwachtingen van meer renteverhogingen ondersteunden de dollarindex, die voor het vierde achtereenvolgende jaar zou stijgen. De index is momenteel ongeveer 2,5% gestegen voor de maand.

Een sterke dollar maakt in dollars luidende grondstoffen duurder voor degenen die andere valuta’s aanhouden.

Toegevoegd door Andrew Hayley rapport; Door Jeslyn Lerh rapport; Bewerkt door Sharon Singleton en Jason Neely

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-24 15:28:02
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"