Nachrichten aus Aserbaidschan

Het Oekraïense leger overweegt Bakhmut niet te verlaten

Oekraïne President Volodymyr Zelenski op 6 maart Ali De volgende vergadering van het Algemeen Commando werd gehouden.

Minister Volgens de door de administratie vrijgegeven informatie rapporteren de commandanten van de operationeel-strategische troepen over de situatie in de hoofdrichtingen van het front.

Leden van het hoofdkwartier van het algemeen commando vestigden uitvoerig de aandacht op de situatie in Bakhmut.

Zelenski Oekraïne opperbevelhebber van de strijdkrachten Valery Zaluzhnyof de commandant van de operationeel-strategische groep “Khortitsa” Alexander SyrskyHij vroeg de volgende stappen in de richting van Bakhmut.

Beide commandanten zeiden dat het nodig was om de defensieve operatie in Bakhmut voort te zetten en te versterken.

Zelfs als Bakhmut verloren is

Gelijkwaardig Russische troepen Hoewel hij in de nabije toekomst de stad Bakhmut kan innemen, zal dit geen keerpunt zijn in de loop van militaire operaties.

Dit is op 6 maart Verenigde Staten van AmerikaMinister van Defensie Lloyd Austin (Lloyd Austin) zei.

Enkele recente nieuwsberichten hadden dit te zeggen: Oekraïne enkele eenheden van het leger verlaten de stad Bakhmut.

Rusland De aanval van het leger op deze stad begon afgelopen herfst.

De afgelopen weken werd de stad bedreigd door een belegering. Nieuws Er is gemeld dat de soldaten van de Russische huurlingendivisie Wagner enkele wijken in het oosten en noorden van de stad hebben veroverd.

Het grootste deel van de stad staat echter onder controle van het Oekraïense leger. De stad werd zwaar beschadigd. Hoe dan ook Minister Zelenski en andere Oekraïense functionarissen noemen Bakhmut een “fort”. Rusland troepen leden zware verliezen in deze regio. nieuws gegeven.

Een nieuwe verdedigingslinie is klaar

Analisten merken op dat Oekraïense troepen een netwerk van vestingwerken hebben ten zuiden van Bakhmut, dus het innemen van Bakhmut zal niet automatisch de weg vrijmaken voor Russische troepen naar de steden Kramotosk en Slavyansk.

CNN stelt ook dat de bachmuth-aankoop voor Rusland alleen maar een tactisch succes zou kunnen zijn. The Wall Street Journal schrijft echter dat de Oekraïense kant ook een groot verlies leed in de Bakhmut-verdediging, en Kiev in feite was hij van plan deze troepen te gebruiken bij de verwachte voorjaarstegenaanval.

Ondertussen is de Russische Wagner privé leger De oprichter van het bedrijf, Yevgeny Prigozhin, beweert dat de aanval op Bakhmut werd uitgevoerd door zijn huurlingen.

Volgens Lloyd Austin vechten Wagner-eenheden iets effectiever dan Russische reguliere legereenheden, maar het niveau van het reguliere leger is extreem laag.

De klachten en klachten van Prigogine zijn niet te verminderen

Reuters nieuws Geeft Prigogine en Rusland Ministerie van Defensie Het conflict tussen hen duurt nog steeds voort.

Op 5 maart schreef hij op zijn telegramkanaal dat de operatie om Bakhmut aan te vallen zou kunnen mislukken als zijn troepen geen wapens en munitie zouden krijgen.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"