Nachrichten aus Aserbaidschan

Brussel beperkt invoer Chinese groene technologie -FT |

15 maart (Reuters) – Financial Times woensdag nieuws geeft het Europeese Unie Door beperkingen op te leggen aan de invoer van groene technologieën uit China, is het van plan de kansen te verkleinen dat Chinese bedrijven overheidscontracten binnenhalen en extra belemmeringen op te werpen voor kopers die op zoek zijn naar subsidies.

Volgens het rapport zullen aanbiedingen voor overheidsopdrachten met producten uit een land met een marktaandeel van meer dan 65% in de EU worden verminderd. krant Gerapporteerd met verwijzing naar het Net Zero Industry Act-project.

Maar, Europa Naar het handelsdirectoraat van de commissie naar het boek met regels voor overheidsopdrachten aanbod Mensen die bekend waren met de zaak vertelden de FT dat ze bezorgd waren dat de veranderingen het internationale recht zouden schenden.

In de Financial Times van dinsdag Europa Hij zei dat de EU op zoek is naar nieuwe manieren om te controleren hoe Europese bedrijven investeren in productiefaciliteiten in het buitenland, in een poging om China’s vermogen om nieuwe technologieën uit het Westen te kopen, te beperken.

Anirudh Saligrama doet verslag uit Bengaluru; Bewerkt door Leslie Adler en Marguerita Choy

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-16 01:55:57
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"