Nachrichten aus Aserbaidschan

Trump keert terug naar YouTube en Facebook na twee jaar ban |

17 maart (Reuters) – Verenigde Staten van AmerikaOud-president Donald Trump vrijdag Haard Na zijn aanval op het Congres in 2021 politiek Naar de technologieplatforms die hij gebruikte om zijn opkomst te versnellen, YouTube en Facebookgedeeld met zijn volgelingen.

Haar Facebook pagina en YouTube-kanaal “I’m BACK!” Trumps race tegen Hillary Clinton in 2016 Minister Er wordt een CNN-video getoond waarin de selectie wordt aangekondigd. Later “sintels 2024-inch scherm.

In de video zei Trump: “Sorry dat ik u heb laten wachten.

YouTube van Alphabet Inc (GOOGL.O) heeft het kanaal van Trump vrijdag opnieuw geactiveerd. Meta Platforms Inc (META.O) werd eerder dit jaar aangekondigd door Trump. Facebook en hun Instagram-account hebben opgeslagen.

Het Twitter-account werd in november hersteld door de nieuwe eigenaar van het platform, Elon Musk, maar Trump heeft nog niets op Twitter geplaatst.

sintels sociaal Hij gebruikte de media om zijn presidentiële campagne van 2016 te ondersteunen. haar terugkeer politiek Het biedt toegang tot essentiële tools voor het inzamelen van donaties en het bereiken van in totaal 146 miljoen volgers op drie grote technologieplatforms tijdens zijn volgende presidentsverkiezingen in 2024.

“We hebben de kiezersbasis voor de verkiezingen zorgvuldig overwogen, evenals het risico van aanhoudend geweld in de echte wereld. Nationaal We hebben de kansen om naar de kandidaten te luisteren in evenwicht gebracht’, in de tweet, verwijzend naar de stap die YouTube nam om zijn account te herstellen.

Het campagneteam van Trump reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Campagne woordvoerder Haard Hij vertelde Fox News Digital in mei dat de terugkeer naar Facebook “een belangrijk hulpmiddel zal zijn om kiezers te bereiken voor de campagne van 2024”.

Verleden Minister eind 2021 Echt sociaal gaf zijn naam sociaal Hij zette een mediaplatform op om met zijn achterban te communiceren tijdens het Twitter- en Metaverbod vertrouwen gemaakt

Congres 2020jaar Minister supporters bevestigen de verkiezingsoverwinning van Joe Biden Verenigde Staten van Amerika Na een aanval op het Capitool verbood YouTube Trump in 2021 wegens schending van zijn beleid om geweld te promoten.

Tegenstanders van de terugkeer van Trump, bijna 5 miljoen volgers Echt sociaalals bewijs dat hij hetzelfde risico draagt ​​dat zijn schorsing veroorzaakte.

Trump’s terugkeer naar YouTube en Facebook Manhattan District Attorney’s OfficeRoem Over stille geldbetalingen aan een pornoster tijdens de campagne van Trump in 2016 misdaad Zijn beschuldigingen, die Trump en zijn bondgenoten zonder bewijs betwisten, komen op het moment dat hij de beschuldigingen in overweging neemt. politiek wordt gemotiveerd.

sintelsevenals betere voorwaarden van banken en verzekeraars 20Activawaardering is meer dan 0 en sintelsHij wordt geconfronteerd met een civiele rechtszaak van $ 250 miljoen die is aangespannen door de staat New York wegens een vermeend tienjarig complot om zijn nettowaarde te manipuleren. Trump noemde dit team een ​​heksenjacht.

rapportage door Shubham Kalii, Chavi Mehta en Eva Mathews uit Bengaluru en Sheila Dang uit Dallas; Bewerkt door David Gregorio en Rosalba O’Brien

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-20 09:24:56
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"